Pretraži

„PLAŠILA SAM SE DA ĆE ME UBITI“: Amber iznela nove tvrdnje protiv Džonija Depa

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Amber je ovog puta odlučila da ispriča detalje o još jednom navodnom fizičkom napadu.



Tako, ona je na sudu rekla da je Dep nasrnuo na nju kada su otišli na medeni mesec, daveći je, te da je strahovala da će je slučajno ubiti.

 – Bila sam toliko uplašena da će se sve završiti jako loše po mene. Zaista nisam želela da ga ostavim, mnogo sam ga volela – rekla je Herd kroz suze, pa navela da ju je glumac napao dok su bili u kupeu voza, tokom putovanja u Aziji:

– Držao me ja za vrat i pritiskao uz vagon, imala sam osećaj da je to trajalo veoma dugo. Sećam se da sam se uplašila da će on to uraditi iako ne želi – istakla je ona.

Nakon toga ispričala je i da joj je Džoni pravio ljubomorne scene, kao i da je poznati glumac tokom njihovih svađa navodno povređivao i sebe, te gasio cigarete o svoje telo.

Podsećamo, Džoni Dep je navode o navodnom nasilju demantovao, a ceo spor počeo je kada ju je tužio za klevetu sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji zatraživši 50 miliona dolara odštete zbog njenog autorskog teksta objavljenog 2018. godine u Vašington postu, u kojem je glumica istakla da je žrtva porodičnog nasilja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz