Pretraži

„Ova žena se porodila?!“ Ana Rajković šokirala izgledom samo tri nedelje nakon porođaja, komentari na njen račun ne prestaju da se nižu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, postali su ponosni roditelji devojčice pre tri nedelje, a ponosna mama od tada ne prestaje da privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama.

Ana i Predrag su za šest godina braka dobili dva sina, Relju i Tadiju, a početkom ove godine stigle su vesti da par očekuje i treću prinovu. Influenserkina velika želja bila je da posle dva sina dobije i devojčicu, a ubrzo je saznala da će joj se ovaj san i ostvariti.

Ona se pre tri nedelje porodila u privatnoj klinici u Beogradu, a par je za naslednicu izabrao simbolično ime Nora. Nekoliko dana kasnije usledila je i velika proslava, a u jednom trenutku se i ponosna mama pojavila na proslavi, što je izazvalo podeljeno mišljenje javnosti, na šta je Ana imala oštar odgovor.

Influenserka redovno objavljuje trenutke iz svakodnevnog života, te sada njeni pratioci imaju priliku da vide i kako izgleda njena rutina sa troje dece. Ono što je privuklo posebnu pažnju na njenom poslednjoj objavi jeste Anin izgled samo tri nedelje nakon porođaja.

Ona se uslikala u crnom kompletu i crnim kaubojskim čizmama, a tom prilikom je pokazala i savršeno ravan stomak koji je izazvao brojne komentare.

„Ova žena se porodila???? Ja bila ko balon mesec dana …Bravo“, „Žena koja se porodila pre dve nedelje👏“, „Predivna“, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Podsetimo, Ana je nedavno otkrila da se u trudnoći ugojila 22 kilograma, što je najviše od sve tri trudnoće, ali po novim slikama očigledno je da ponosna mama nije imala problem da ih skine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence