Pretraži

Gledaoci primetili veliku grešku u trenutno najgledanijoj Netflix-ovoj seriji

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Gledaoci trenutno najpopularnije Netflixove serije „Monsters“ uočili su značajnu grešku koja bi, kako komentarišu, mogla da parira poznatoj grešci sa Starbucks kafom iz „Igra prestola“.

Trenutno najgledanija serija na Netflixu koja je skinula s trona ostvarenje „The Perfect Couple“, je serija nastala po istinitoj priči o braći Menendez.

I dok fanovi uglavnom komentarišu glumačku ekipu tvrdeći da je „najbolja ikada“, drugi gledaoci Netflixa primetili su veliku grešku o kojoj mreže sada ne prestaju da bruje.

Foto: Youtube printscreen/Netflix

Serija, koju su kreirali Rajan Marfi i Ian Brenan, nakon uspeha serije o Džefriju Dameru, prati visoko profilisani slučaj iz 1989. godine, kada su braća Menendez osuđena za ubistvo svojih roditelja.

Erik i Lajl su pucali u Hozea i Meri Luizu Menendez u njihovoj kući u Beverli Hilsu. Braća su kao motiv svirepog zločina naveli godine navodnog seksualnog, emotivnog i fizičkog zlostavljanja, dok je optužba tvrdila da su roditelje ubili samo da bi dobili deo porodičnog bogatstva.

Ključni deo priče je da je serija očigledno smeštena u osamdesete, jer se bavi događajima oko ubistava i suđenja.

Međutim, gledaoci su bili malo zbunjeni jednom detaljem koju su primetili u jednoj sceni.
Naime, čini se da pojedini detalji koji se pojavljuju u seriji i nisu baš usklađeni sa vremenom u kom se radnja odvija.

U seriji smeštenoj u osamdesete, ljudi su primetili savremenu tehnologiju u vidu zvona na vratima – sa kamerom!

 

Pa, ništa ne opisuje osamdesete kao prikazano zvono na vratima. Sjajan posao,“ napisao je jedan gledalac na društvenoj mreži X.

„Zašto u ovoj sceni iz osamdesetih postoji zvono na dugme sa kamerom?“ upitao je jedan gledalac.

Neki gledaoci nisu oklevali da označe Netflix i Marfija u svojim pritužbama, pa je jedan ljutito napisao: „Ovo je zvono sa KAMEROM??“

Neki su se žalili da ih je to „potpuno zbunilo“, dok je jedan korisnik društvene mreže X ovu grešku uporedio sa onom iz „Igra prestola“ i Starbucks kafom.

Jedan korisnik je dodao u šali: „Siguran sam da su se braća jednostavno teleportovala 30 godina u budućnost za ovu scenu. Zašto da ne? To je jednako realno kao i ostatak radnje.“

Iako je ovo – da budemo iskreni – relativno mala greška i zanemarljiv detalj, Erik Menendez je optužio seriju za „očigledne laži“.

„Verovao sam da smo prešli preko laži i katastrofalnih prikaza, stvarajući karikaturu Lajla zasnovanu na strašnim i očiglednim lažima prisutnim u seriji. Možda su to uradili namerno. Teška srca kažem da verujem da Rajan Marfi ne može biti ovako naivan i netačan u vezi sa činjenicama naših života da bi ovo uradio bez lošeg namere“ – istakao je Erik.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn