Pretraži

Zapalio mreže samo jednom fotkom! Relju Popovića retko imamo priliku da vidimo u ovom izdanju, njegova objava izazvala burne reakcije (FOTO)

Showbiz
0

Jedan od najpopularnijih repera današnjice, Relja Popović, oduševio je svoju publiku, naročito ženski deo, izdanjem u kom retko imamo priliku da ga vidimo.

Poznato je da Relja, kao i njegova nevenčana supruga, pevačica Nikolija, retko dele detalje svog privatnog života zbog čega su mnoge iznenadile njihove objave na društvenim mrežama u poslednjih par dana.

U petak je prikazana prva epizoda treće sezone najviralnijeg muzičkog takmičenja IDJShow-a, u kom se Relja ponovo našao u ulozi coach-a. I dok se nova sezona uveliko zahuktava, reper je sa suprugom odlučio da nakon napornih letnjih nastupa napravi kratki predah.

On je podelio fotku sa bazena jednog luksuznog hotela i tom prilikom pokazao istrenirao telo u kupaćem. „Ja sam dobro. Vi kako ste?“, dodao je on uz fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Nakon njega i Nikolija je podelila objavu sa odmora, na kom se na fotkama našla ona, ali i Relja. Pevačica je tom prilikom otkrila da uživaju u čarima Španije, te da su za letovalište izabrali Marbelju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz