Pretraži

Novi Tiktok trend za samo dve nedelje „zarazio“ korisnike: Tiktokeri uz pomoć jedne VIRALNE pesme otkrivaju svoje najdublje ŽELJE (VIDEO)

Fun
0
vidljivost na tiktoku
Foto: Jaap Arriens/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najnoviji Tiktok trend u potpunosti je zavladao poznatom društvenom mrežom, a fanovima se naročito sviđa jer daje potpunu slobodu izbora šta ćete prikazati uz popularni sound.

Tiktok trendovi se iz dana u dan sve brže smenjuju i sve više „zatrpavaju“ pratioce. I dok su neki „trendovi“ samo pokušaji koji prođu brzo i koji ne ostave utisak, sa druge strane neki toliko zalude korisnike da se za kratko vreme prošire kao virus, i odjednom na primer pesmu za koju do juče niko nije znao se proširi neverovatnom brzinom.

Upravo ovo se desilo i sa pesmom, mlade pevačice Sofi Maj. Naime, mlada britanska pevačica je nedavno objavila svoj EP pod nazivom „Deep Sea Creatures“, a jedna pesma posebno se istakla i pokrenula viralni TikTok trend. Pesma „Just Want You“ je balada o isključivanju svih životnih buka kako bi se fokusirali na osobu ili stvar koja vas čini srećnim.

 

@oregons_best(Rain)♬ Just Want You – Sophie May

Naime, sama Sofi je za ovu pesmu rekla:

„‘Just Want You’ bila je moja pokušaj da uhvatim preplavljujući osećaj istinske ljubavi prema nekome. Često se osećam bombardovano beskrajnim životnim lekcijama koje mi se serviraju. Prolazim kroz talase beznađa nakon što predugo gledam u telefon, prateći vesti i stanje sveta. U tim trenucima ranjivosti, uvek težim za osobom koja sve čini boljim i želim samo nju“, istakla je ona, a po svemu sudeći njeno osećanje dele i mnogobrojni korisnici Tiktoka.

 

@actrxss_dream all i want. #acting #sing #singer #songwriter #actress #actingcareer #dreamjob #actingskills #singingchallenge #goal #dream #actingdream #teenactor #childactor ♬ Just Want You – Sophie May

Naime, ona je, sada već popularnu pesmu, objavila pre nešto manje od dve nedelje, a za taj kratak period je preko 29.000 ljudi iskoristilo sound iz ove pesme da pokaže šta najviše voli ili za čim žudi.

Raznovrsni su načini na koji korisnici koriste ovaj sound i prate trend – neki korisnici prave video onoga što žele, neki stavljaju fotografije sa Pinteresta, a neki čak stave i tekst. Takođe, različiti su i motivi za koje se koristi ova pesma. Neki pokazuju svoje najdublje želje, nekada i humoristične, drugi pokazuju do koga im je najviše stalo, a neki čak pokazuju šta bi voleli da promene kod partnera.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fun