Pretraži

„Poznati doktor mi je napravio katastrofu od lica“: Supruga našeg fudbalera otkrila istinu o svojim estetskim zahvatima, pa upozorila sve na opasne posledice (FOTO)

News
0
Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

Naša poznata manekenka Jovana Švonja Đorđević jedna je od praćenijih devojaka sa naše influenserske scene. Na svom Instagram profilu ona ima nešto više od 370 hiljada pratilaca, a mnogi se ugledaju na nju i njen način fotografisanja.

Jovana je u braku sa našim fudbalerom Filipom Đorđevićem sa kojim ima troje dece, dva sina i ćerku.

Iako je treće dete rodila pre samo nekoliko meseci, mnogi ne mogu da poveruju da se njena figura vratila na staro, te da i dalje izgleda dobro.

Ovog puta ona je nakon nekog vremena odlučila da odgovori na razna pitanja svojih pratilaca, a među njima najviše je bilo onih vezanih za njene estetske korekcije, na šta je ona bez premišljanja odgovorila.

Jedno od pitanja bilo je u vezi njenih usana. Kako je manekenka jednom prilikom otkrila, ona je imala biopolimer u usnama zbog čega se kaje, ali je pokušala da ga ukloni u potpunosti hirurškim putem, a sada je otkrila i na koje je sve načine probala da ga ukloni, ali i šta joj je pomoglo.

“Koliko si puta izvadila biopolimer iz usana? Ja sam dva puta i još uvek imam starog materijala“, napisao je jedan od pratilaca.

Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

“Tri puta hirurškim putem, nakon toga još dva – tri puta ubrizgavanjem kortikosteroida (što je učinilo više zla nego dobra) i poslednji trzaj bio je laser koji topi strane materijale i izbacuje ih putem limfe (takođe topi sopstveno tkivo i takođe je ruski rulet kada je konačan rezultat u pitanju). Biopolimer tokom godina migrira u okolna tkiva i vezuje se sa mišićima nađalost nemoguće ga je potpuno ukloniti…“, odgovorila je manekenka.

Ubrzo je pristiglo Jovani još jedno pitanje po pitanju usana, odnosno da li ih hijaluronom koriguje, a ona je svojom fotografijom iz mladosti pokazala kako su izgledale njene usne nekada i da nikada neće prežaliti svoju odluku kada je počela sa korekcijom usana.

Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

Nakon pitanja o usnama na red su došli i implanti, sa kojima očigledno ova influenserka nije imala sreće, pa je podelila i svoje iskustvo sa uvećanjem grudi.

Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

“S obzirom na to kako sam prošla sa svim estetskim operacijama, moj savet bi glasio – ne stavljajte strano telo u sebe osim ako baš ne morate!“, kratko je poručila ona.

S obzirom da je nagovestila kako je protiv operacije grudi, odmah je usledilo i pitanje zašto je protiv toga, a Jovana se nije libila ni na ovu temu da ispriča svoje lično iskustvo, te i zašto je izričito sada protiv toga.

Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

“Zašto si protiv korekcije grudi? Posle dvoje dece bih prvi put radila, ali se malo plašim“, glasilo je pitanje, a Jovana je odmah i obrazložila:

“Nisam protiv, samo smatram da bi žene, mlade devojke pogotovo, trebale više da se raspitaju o štetnosti i potencijalnim rizicima. Retko koji doktor će vam do tančina objasniti rizike koje određena procedura donosi i potencijalne negativne ishode, jer im je cilj da vam uzmu novac. Deluje mi kao da se svi više brinu o lošem ishodu u smislu estetki, a najmanje razmišljaju o onom što je zapravo najbitnije – zdravlju. Lično sam imala komplikaciju koja se navodno javlja u jako malom broju slučajeva, pa sam igrom okolnosti saznala za još nekoliko devojaka kojima se dogodilo isto, a verujem da je brojka mnogo veća od samo nekoliko. I sama sam se operisala mlada i tada mi je najbitnije bilo da imam grudi za dva broja veće, a sigurna sam da bih se dobro zapitala da je doktor zapravo zastao i do detalja mi ilustrovao sa čim u budućnosti mogu da se susretnem.“

Neizostavan je bio deo i o nosu, kao i da li je, ali i gde radila nos.

Foto:Prinstcreen/Instagram:callmelolita

“Hirurg koji mi je doslovno spasio nos nakon prethodne neuspele operacije (tokom koje mi je jedan poznati doktor izvadio maltene pola nosa) zove se Mario Zabmbeli. Dugo nisam želela javno da podelim ko je u pitanju, jer svaka operacija sa sobom nosi rizik i ne bih volela da sutra zbog moje preporuke neko bude nezadovoljan kao što sam bila ja nakon što sam otišla kod doktora koji je bio hvaljen nadugo i naširoko, pa mi je opet napravio katastrofu od lica“, otkrila je Jovana.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News