Pretraži

Cvija priznao koja naša pevačica mu je bila „celebrity crush“, pa progovorio o svojim STRAHOVIMA (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJTV

Popularni reper Sefan Cvijović Cvija otkrio je do sada nepoznate stvari o sebi, pa priznao koja poznata ličnost mu je bila „celebrity chush“.

Popularni reper Cvija i mlada pevačica Zera nedavno su mnogobrojnu publiku obradovali  novom numerom pod nazivom “Popstar“.

Ova pesma, kao i sam spot dočekani su sa velikim oduševljenjem od strane publike, i brzo ušla u trending, a sada su Cvija i Zera bili gosti u emisiji „Quiz“ na IDJTV-u, gde su otkrili malo poznate detalje o sebi, ali i pokazali koliko se dobro poznaju.

Oni su se podsetili da je Cvija na početku karijere imao jednu obrijanu obrvu, kao i da je 2011. godine imao svoju američku turneju, pa je onda reper otkrio od čega ima najveći strah.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cvija (@stefancvija)

„Imama strah od malih prostora, mislim da bih umro. Gledao sam snimke na Tiktoku kako se neki ljudi provlače kroz stene, i to mi non-stop izlazi, i preznojim se“, priznao je on, pa otkrio ko mu je bio prvi „celebrity chrush“.

„Ja sam od stranih obožavao „The Pussycat dols“, a sa domaće scene bolje da vam ne kažem koga sam baš voleo“, našalio se on, pa dodao:

„Kad sam bio mali voleo sam Draganu Mirković. Skoro sam video bio je neki komentar kad sam krenuo da radim pesmu, pa su me isprozivali kao „Cvija reper sluša Lepu Brenu“, pa da slušam Lepu Brenu“, istakao je on.

Ko je Cvijin omiljeni član generacije Zed, da li bi oprostio prevaru i koga bi isključio sa javne scene pogledajte u najnovijoj epizodi emisije „Quiz“ na IDJ TV-u.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz