Pretraži

Oglasio se MC Stojan nakon što mu je otkazan nastup u hrvatskom muzeju (FOTO)

Showbiz
0
Photo:YouTube/IDJVideos.tv

Naime, iako su se na sajtu entrio.hr su od prvog maja uredno prodavale karte za ovaj događaj, a prema tvrdnjama izvođača "prodat je rekordan broj karata", juče posle podne na pomenutom sajtu osvanulo je obaveštenje da je "koncert otkazan".



Nastup je inače trebalo da bude u restoranu koji nije u rokovodstvu kulturne institucije, ali je u sklopu muzeja i daje se u zakup. 

Međutim, zvaničnici muzeja su se tom prilikom oglasili na zvaničnoj Fejsbuk stranici, a potom i na televiziji, gde su naveli da se na tom mestu ne može održati koncert, ali da oni lično nemaju ništa protiv našeg izvođača. Kako su dodali, razlog tome leži u činjenici da je muzej oštećen tokom zemljotresa. 

Screenshot: Facebook/MUO - Muzej za umjetnost i obrt / Museum of Arts and Crafts

Screenshot: Facebook/MUO – Muzej za umjetnost i obrt / Museum of Arts and Crafts

– S obzirom na objave i najave koncerta MC Stojana u Muzeju za umjetnost i obrt obaveštavamo Vas da se u Muzeju neće održati navedeni koncert. MUO nikada nije dao saglasnost za održavanje koncerta organizatoru i zakupniku prostora Restorana. Nažalost, za to smo saznali tek putem medija i društvenih mreža te smo odmah po saznanju na to upozorili i zatražili otkazivanje komercijalnih javnih događanja bilo kakve vrste. Ne planiraju se slična događanja s obzirom da je MUO zatvoren za javnost radi priprema za početak obnove – piše na službenoj Fejsbuk stranici zagrebačkog muzeja.

O svemu se sada oglasio MC Stojan koji je na društvenim mrežama naveo da je došlo do nesporazuma, te da će nastup održati ali na drugoj lokaciji.

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

 

  • Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10. 6. Nikakva loša namera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bićete na vreme obavešteni. Zahvaljujem se na velikom interesu, prodat je rekordan broj karata – napisao je MC Stojan na svom Instagram nalogu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz