Pretraži

Maloletni Džastin Biber je bio jedna od zvanica na Pi Didijevim žurkama! Isplivao snimak pevača i NFL zvezde, internet ne prestaje da bruji (VIDEO)

News
0
džastin biber, parovi
Foto:Printscreen/Instagram:justinbieber

Poslednjih nekoliko nedelja digla se velika prašina oko slučaja Pi Didija koji je uzdrmao ceo svet. Strašne optužbe ne prestaju da se nižu na račun ovog repera, a sada su u sve to upletene i razne poznate ličnosti.

Poznato je da je Pi Didi bio organizator žurki na kojima su se dešavale razne stvari koje nisu za javnost, a neki od gostiju su bili Dženifer Lopez, Keša, Džastin Biber i mnogi drugi.

Sada je zbog jednog snimka sa žurke gde je prisustvovao i Džastin Biber nastala prava zbrka na internetu, jer je on tada imao samo 15 godina.

Po društvenim mrežama se svuda može pronaći snimak petnestogodišnjeg Džastina koji prisustvuje Pi Didijevoj žurki.

Stvar koja je svima zapala za oko jeste to da je maloletni Džastin bio u društvu NFL zvezde, Odela Bekama, a pevačeva glava je prema snimku bila između sportistinih nogu.

Korisnici društvenih mreža masovno dele ovaj snimak, a za sada još uvek nema potpunih informacija da li je tada maloletni Džastin bio prinuđen da radi razne stvari koje je Pi Didi naređivao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Prisetimo se, na početku njegove muzičke karijere, Džastin je išao kod Pi Didija u studio gde ga je doveo njegov saradnik Ašer i baš tada je počelo njihovo druženje, iako je bio maloletan.

Godinama nakon njihovog upoznavanja oni su izlazili zajedno i išli na žurke, ali se pevač još uvek nije oglašavao po pitanju ovoga, kao i to da li ga je Pi Didi prisiljavao na neke stvari koje on nije želeo.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News