Pretraži

Tamara Kalinić rame uz rame sa Diksi Damelio: Influenserka oduševila fotografijom sa jednom od najpopularnijih tiktokerki sveta (FOTO)

Influence
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularna influenserka Tamara Kalinić pozirala je na prestižnom modnom događaju u društvu jedne od najpopularnijih tiktokerki sveta, koja je ujedno i jedna od miljenica mlađe populacije.

Jedna od influesnerki sa naših prostora koja je napravila najveću karijeru van granica Srbije je definitivno Tamara Kalinić. Svojim jedinstvenim stilom i istančanim ukusom za modu koji je vidljiv u svakoj njenoj objavi uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu, ali i u svetu mode.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Sada je popularna influenserka bila gost na nedelji mode u Milanu, gde je prisustvovala revijama poznatih modnih brendova kao što su „Versace“ i „Ferragamo“. Ovom prestižnom događaju prisustvovale su mnogobrojne svetske poznate ličnosti, a Tamara je ovom prilikom pozirala sa jednom od miljenica mlađe generacije.

Naime, na revijama u Milanu gost je bila i jedna od najpoznatijih Tiktokerki sveta Diksi Damelio. Dok je Tamara izdominirala u kratkoj braon haljini kratkih rukava koju je ukombinovala sa braon haljina, Diksi je za ovu priliku odabrala dugu žutu haljinu i crne cipele na štiklu.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Podsetimo se, Diksi se danas nalazi na 5. mestu na listi na najplaćenijih influenserki sveta. Nju na Tiktoku prati preko 56,2 miliona ljudi zbog čijih pregleda zarađuje preko 30 hiljada dolara po objavi.

Ona se na Tiktoku proslavila tako što je pratila plesne trendove, ali njen poseban talenat je svakako pevanje. Ubrzo nakon što je stekla popularnost na Tiktoku, tokom 2019. godine, ona se upustila u muzičke vode i objavila svoju prvu pesmu, a pre dve godine izašao je i njen prvi muzički album.

 

@gala.fr #dixiedamelio #ferragamo #mfw #tiktokfashion ♬ Espresso – Sabrina Carpenter

Osim pevanjem ona se takođe ističe i čestim promenama imidža, pa smo tako imali priliku da je vidimo i kada je obrijala glavu i kada se ofarbala u indigo plavu boju. Veliku pažnju privlačila je i svojom vezom sa američkim influenserom i fudbalerom Noom Bekom sa kojim je raskinula krajem 2022. godine nakon više od dve godine veze.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence