Pretraži

Ana Ivanović u društvu najmoćnije žene modnog sveta: Teniserka bila gost na prestižnom događaju, pa sve ostavila bez daha u haljini sa dubokim razrezom (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Jedna od naših najpoznatijih teniserki Ana Ivanović sve je ostavila bez teksta kada je na prestižnom modnom događaju pozirala u društvu jedne od najznačajnijih žena u svetu mode.

Pre dve večeri u Nemačkoj je održana 45. proslava rođendana magazina „Vogue“. Ova proslava je bila savršena prilika da se okupe najveće ličnosti iz sveta mode, kao i mnogobrojne zvezde kojima je moda velika ljubav.

Među poznatima se pronašla i naša teniserka Ana Ivanović, a ona je ovom prilikom pozirala na crvenom tepihu sa najmoćnijom ženom u svetu mode, Anom Vintur.

Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Ana je ovom prilikom zablistala u dugoj haljini srebrne boje sa šljokicama koja je na samom vrhu imala veliku ružu. Gola leđa su bila deo kroja, kao i veliki razrez na zadnjem delu haljine.

Ana je svakako ostavila veliki utisak na ovom događaju, a svoju eleganciju još jednom je pokazala i Ana Vintur. Ona je ovom prilikom pozirala u dugih zelenoj, cvetnoj haljini kratkih rukava, koju je upotpunila sa crnim kaišem i efektnim ogrlicama, a na glavi je imala velike crne naočare.

Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Podsetimo se, Ana Ivanović je iza sebe ostavila sportsku karijeru i opredelila se za miran život sa svojim suprugom, poznatim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Njih dvoje važe za jedan od najatraktivnijih sportskih parova koji često imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu na najvećim svetskim događajima, kao što je ovaj, a samo nekoliko meseci ranije poznati par je uhvaćen i na tradicionalnoj 96. dodeli Oskara.

Ana je za ovu priliku odabrala dugu haljinu žute boje. Otmeni model sa dugim rukavom i jednim golim ramenom, spuštao se sve do poda i završavao kratkim šlepom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz