Pretraži

Slavna glumica na ruci ponela preko 16 miliona dolara: Šest puta se verila, a od svakog verenika dobila prsten vredan čitavo bogatstvo

Showbiz
0
Foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Jedna od omiljenih glumica i pevačica današnjice čak šest puta je pristala da se uda, četiri puta je to i uradila a posle svake veridbe ostao joj je prsten vredan čitavo bogatstvo.

Raskid popularnog para Dženifer Lopez i Bena Afleka glavna je tema medija već mesecima. I premda se niko od njih dvoje nije zvanično oglasio ovim povodom, ipak mnogi detalji su ubedili fanove u to da je njihovoj vezi zaista došao kraj.

I premda je sigurno da je ovaj raskid teško pao i Dženifer i Afleku, ipak ni jedno ni drugo ne prolaze prvi put kroz razvod. Ben se 2018. razveo od svoje supruge Dženifer Garner sa kojom je bio trinaest godina u braku.

Ipak, to nije ni prići Dženiferinom broju. Naime, popularnoj pevačici je ovo već četvrti razvod. Ona je sudbonosno da izgovorila čak četiri puta, dok je verena čak šest. Svaka njena udaja propraćena je velikom pažnjom medija, a možda najveću pažnju uvek je privlačilo njeno vereničko prstenje za koje njeni verenici zasigurno nisu štedeli, a ovu su cene prelepih komada.

1. Odžani Noa i verenički prsten od 100.000 dolara

Prvi muž Dženifer Lopez bio je Odžani Noa, koji je nedavno komentarisao njen razvod od Afleka. Dženifer i Noa u braku su bili manje od godinu dana, tačnije od 1997. do 1998. godine.

Osim kratak rok trajanja ovaj brak je obeležio i pevačicin prvi i veoma skupi verenički prsten za koji je Noa izdvojio neverovatnih 100.000 dolara.

Noa je Kubanac, a Dženifer je upoznao u restoranu u kom je bio konobar. Posle razvoda ona je uspela sudski da ga spreči da objavi knjigu o njihovom braku, a probao je da objavi i video snimke sa njihovog medenog meseca, što je pevačica takođe uspela da zaustavi.

Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

2. Kris Džad i prsten od milion dolara

Prvi prsten vredan milion Dženifer je dobila od svog drugog muža Krisa Džada koji je pevačicu zaprosio da prstenom vrednim milion dolara.

Krisa je Dženifer upoznala jer je bio plesač u njenoj grupi, a ni brak sa njim nije bio mnogo duži od prvog. Naime za njega se udala 2001. godine, a razvela se posle godinu dana.

Foto: Orange County Register / Zuma Press / Profimedia

3. Ben Aflek i prvi prsten vredan 2.5 miliona dolara

Benu Afleku i Dženifer Lopez očigledno nije suđeno, s obzirom da ovo nije njihov prvi rastanak. Naime, Ben je prvi put zaprosio Dženifer 2002. godine i to sa prstenom vrednim 2.5 miliona dolara.

Ipak, do ovoga braka nije nikada došlo s obzirom da je par raskinuo 2004. godine, malo pred samo venčanje.

Foto: JENNIFER LOPEZ / ČTK / Profimedia

4. Mark Antoni odvojio je 4 miliona dolara za prsten

Malo nakon raskida sa Benom Dženifer je ušla u vezu sa Markom Antonijem za koga se na kraju i udala. Ovaj brak je bio nešto duži pa je tako pevačica bila sa njim od 2004. do 2014. godine. Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu sa oko 40 gostiju.

Četiri godine kasnije dočekali su i blizance – Maksimilijana i Emu. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, išlo im je jednako dobro na privatnom i na poslovnom planu, ali onda se velika ljubav ugasila. Ostali su u dobrim odnosima i danas zajedno odgajaju svoje blizance, a njihova ljubavna priča započela je prstenom od 4 miliona dolara.

Credit: SMG / Zuma Press / Profimedia

5. Aleks Rodrigez i prsten od 1.8 miliona dolara

Kako je sama rekla 2017. je u njen život došla srodna duša, sportista u penziji, Aleks Rodrigez. Dve godine Dženifer je sijala od ljubavi i nije se razdvajala od njega.

Nakon dve godine oni su se verili dok su bili na odmoru, a Aleks ju je zaprosio prstenom vrednim 1.8 miliona dolara. Nakon toga oni su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili i pitanje je do kada bi to trajalo da u njen život nije opet ušetao Ben Aflek.

Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

6. Ben Aflek i prsten sa zelenim dijamantom od 7 miliona dolara

Pre nešto više od dve godine Ben i Dženifer su odlučili još jednom da okušaju sreću, a Ben se ovoga puta otvorio malo više pa je za verenički prsten sa zelenim dijamantom izdvojio, kako se procenjuje, između 5 i 7 miliona dolara.

Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz