Pretraži

„Ne mogu više ovaj tempo“: Indi otkrila kakvu promenu bi želela da napravi u svom životu (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Poznata pevačica Indi redovno objavljuje sadržaj na svojim društvenim mrežama, a sada je jednom objavom saopštila pratiocima da želi da napravi promenu u životu i otkrila koju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐈𝐍𝐃𝐘 (@indy_ara_indira)

Naime, pevačica je jednom objavom zbunila sve i to kada je saoštila da bi želela da se preseli. Poznato je da poznate ličnosti puno rade, a ukoliko se bavie muzikom neminovno je da svakog vikenda putuju zbog nastupa.

Upravo zbog takvog tempa mnogi pevači u nekom trenutku odluče da odu daleko iz grada i uživaju u seoskim pejzažima i miru, a to je poželela i Indi.

Foto:Printscreen/Instagram:indy_ara_indira

“Hoću da živim na selu, a ne u gradu. Ne mogu više ovaj tempo, uguši me“, napisala je Indi na Instagram storiju uz fotografiju dvorišta gde uživa na suncu.

Očigledno je da je Indi još jedna od javnih ličnosti koja ne voli da provodi puno vremena u gradu, te i da bi joj prijao odlazak negde da se osami.

Da li će pevačica prelomiti u jednom trenutku i otići da živi na selu ostaje nam da vidimo, ali do tada joj ostaju svakako egzotične destinacije koje neretko posećuje, što se može videti na njenom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News