Pretraži

„Taj ko ti je prodao ovu pesmu – maznuo je tuđu!“ Takmičar se predstavio autorskom numerom, Nataša urnebesnim komentarom nasmejala sve u studiju

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Pred tročlanim žirijem IDJShow-a pojavio se još jedan takmičar iz inostranstva.

Aleksandro Gorgi dolazi iz Austrije, a Coach-evima je odlučio da se predstavi svojom autorskom pesmom, koja, kako je istakao, još uvek nije dobila naziv, ali je odlučio da je premijerno izvede baš večeras.

– Prijavljujem se treći put – treća sreća! Došao sam sa idejom da me čuje svet i da dobijem na popularnosti – rekao je Aleksandro, a potom članovima žirija premijerno otpevao svoju pesmu.

Foto: IDJShow

Već na samom početku izvođenja, ova numera Natašu je podsetila na stari domaći hit Anabele i Đusa „U tvojim kolima“, zbog čega nije mogla, a da ne prokomentariše svoje zapažanje.

Foto: IDJShow

– Taj ko ti je prodao ovu pesmu – maznuo je tuđu! – rekla je Nataša kroz smeh

– Valjda nije tekst isti – dodao je Darko i nastavio:

Foto: IDJShow

– Nekad se desi da i ovakve pesme postanu veliki hit, da znaš.

– Nekako se desilo tri „ne“. Imaš strašnu harizmu i energiju, ali nije ovo bilo na nivou na kom bismo mi voleli da bude – objasnio je Relja.

– Dobro se osećam, zadovoljan sam nastupom, ali malo razočaranje postoji, da. Relja mi je prvi dao „ne“, bilo mi je super, ali nisam očekivao da ću dobiti tri „ne“ – razočarano je rekao Aleksandro.

Foto: IDJShow

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow