Pretraži

„Pratim te otkad si bila jako mala“: Nataša Bekvalac i učesnica audicije se srele nakon 10 godina, pa evocirale uspomene

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Na audiciju IDJShow-a došla je i šesnaestogodišnja Nika Purić iz Beograda.

Nika je otkrila da se pevanjem bavi od svoje šeste godine, a za večerašnji nastup odabrala je Adilovu pesmu „Zagrli me“.

Na samom početku Nataša je otkrila da Niku zna iz jednog prethodnog muzičkog takmičenja u kom se Nika predstavila još kao šestogodišnja devojčica.

Nika i ja se znamo sa dečijih takmičenja. Nika je bila jako mala kad sam ja prvi put bila u žiriju – prisetila se Nataša.

Foto: IDJShow

– Da, bila sam u jednom dečijem takmičenju kada sam bila mala – kroz osmeh je priznala Nika, a potom i zapevala pripremljenu numeru, nakon čega su usledili komentari žirija.

– To kad imaš 13, 14, 15 godina to su godine gde se nekako sve namešta još uvek i gde još uvek nisi ni velika, ni mala. Tako da, ovo je najkritičniji momenat kada si mogla da se prijaviš na takmičanje za velike. Pratim te otkad si bila jako mala i jako navijam za tebe, sigurna sam da ćeš se ti baviti muzikom – istakla je Nataša, dok je Darko kratko prokomentarisao da je zadovoljan njenim nastupom:

Foto: IDJShow

– Meni je Nika super. Od mene imaš jedno veliko „da“, koristiš glas na svoj način, vidi se da imaš iskustva – prokomentarisao je Darko.

Foto: IDJShow

Relja je potom dao svoj sud.

– Ja moram da ti dam ne da bih nekako izbalanisrao i da bih bio pravedan, jer objektivno, nije tvoje pevanje ovog puta za tri „da“. Od mene imaš jedno „ne“ kao podstrek, a verujem da će produkcija odlučiti da te mi gledamo ponovo. Imam želju da te upoznam i verujem da u tebi ima svašta zanimljivo što tek treba da vidim, a sad objektivno nisam uspeo i nemam to predznanje. Da nisi rekla da si se već takmičila, pitanje je kako bih glasao – istakao je Relja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow