Pretraži

„Zašto ti ego ne dozvoljava da se složiš sa mnom?“ Prva rasprava među članovima žirija u IDJShow-u, Nataša zamerila Relji zbog jednog komentara

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Nataši, Darku i Relji u prvoj epizodi treće sezone IDJShow-a predstavila se dvadesetčetvorogodišnja takmičarka Katarina Dakić koja dolazi iz Beograda.

Katarina je za svoje predstavljanje na audiciji odabrala numeru „Suze za kraj“, a na samom početku dobila je kompliment od Nataše na račun izgleda.

Foto: IDJShow
  • Jako si lepa i odabrala si veoma tešku pesmu, ali si se izborila. Malo je bilo borbe, a volela bih da u budućnosti biraš pesme koje kada ih izvodiš ne zvuče kao borba, nego uživanje. I greške su u redu, više insistiram na emociji, nego na tačnosti – istakla je Nataša, dok je Darko kratko prokomentarisao da mu se dopala njena izvedba i da od njega ima „da“, ali da ne treba da insistira na tome da sve vreme daje svoj maksimum.
Foto: IDJShow

Svoj komentar potom je dao i Relja.

Donekle delim mišljenje sa njima, ne potpuno. Voleo bih da te čujem u nekoj nežnijoj pesmi. Manje pretenciozno, sa manje želje da se dokažeš, a sa više želje da uživaš na sceni – rekao je Relja, a Nataša je prekinula njegovo komentarisanje opaskom:

Foto: IDJShow

– To sam isto rekla i ja, ti si rekao da se delimično slažeš sa mnom. Zašto ne možeš da priznaš da se potpuno slažeš sa mnom i kažeš „da, Nataša, baš si u pravu bila“? Zašto ti ne dozvoljava ego, ne razumem, koji ti problem imaš sa mnom? – našalila se Nataša, na šta je Relja odgovorio:

– Ne, nego te nisam slušao, ali pretpostavljam da se slažemo.

– Pa i kad me ne slušaš to nešto govori! Ima neko i ko mene voli i poštuje! – našalila se Nataša aludirajući na Darka.

Foto: IDJShow

– I ja te poštujem! – dodao je Relja.

– Da, ali na čudan način to iskazuješ! – zaključila je Nataša kroz osmeh.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow