Pretraži

Nova pravila u IDJShow-u: Evo čemu služe crveni tasteri i kako će ih Coach-evi koristiti

News
0
Foto: IDJShow

Treća sezona popularnog muzičkog takmičenja IDJShow upravo je počela, a gledaoci, ali i IDJCoach-evi upoznali su se sa novim pravilima.

Nakon što je dobro poznata ekipa IDJCoach-eva, koju čine Nataša Bekvala, Relja Popović i Darko Dimitrov, zauzela svoje pozicije, u studiju im se pridružio i voditelj Džordži, koji je, nakon što im je poželeo dobrodošlicu, objasnio i pojedina nova pravila koja se primenjuju od treće sezone takmičenja.

Dragi Coach-evi, kao i prethodnih godina počinjemo od audicija, verujem da ste se uželeli adrenalina koji IDJShow nosi sa sobom. Ono što za sada mogu da vam kažem jeste da smo probili rekord sa prijavama, mnogo takmičara se prijavilo. Imaćemo jako težak zadatak danas – rekao je Džordži, a potom objasnio i čemu služe crveni tasteri koje Coach-evi imaju na svojim stolicama.

Foto: IDJShow
  • Pretpostavljam da ste primetili novitete koji se nalaze na vašim stolicama. Ti crveni dugmići, to je nešto čega će takimčari mnogo da se plaše. Prethodne dve sezone u procesu audicije niste morali na licu mesta da odlučujete da li neki kandidat ili kandidatkinja ispunjava vaše kriterijume, međutim, ove godine ćete morati da budete odlučniji. Dakle, taster možete da pritisnete u bilo kom trenutku dok kandidat stoji ispred vas. U slučaju da kandidat dobije dva ili više negativnih glasova, neće moći da nastavi svoje takmičenje u IDJShow-u. Ali, nove mlade nade koje budu prošle u narednu fazu takmičenja, moći ćete da vidite još jednom na ovom istom mestu u užem krugu audicija. Dakle oni koji budu imali tri pozitivna glasa, automatski idu dalje, a oni koji budu imali dva pozitivna glasa, o njihovoj sudbini će odlučivati IDJShow produkcija – objasnio je Džordži, a potom najavio početak prve epizode i prvog takmičara koji će se večeras predstaviti Coach-evima.
Foto: IDJShow

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News