Pretraži

„IDJShow mi je pomogao da probijem granice“: Đana Smajo progovorila o svom učešću na takmičenju, pa otkrila šta može da se očekuje od treće sezone

IDJShow
0
Foto: Nova TV

Pobednica druge sezone IDJShow-a Đana Smajo progovorila je o svom učešću u takmičenju, pa otkrila šta novi takmičari mogu da očekuju od treće sezone.

Nakon devet meseci iščekivanja fanovi će od večeras ponovo moći da uživaju u novim epizodama najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, čija će se prva epizoda treće sezone emitovati večeras od 21.30 časova na TV Nova.

Pred nama je tri meseca spektakla u kom će mladi pevači iz regiona pokazati svoj talenat, a kako će se novi takmičari predstaviti pred dobro poznatim žirijem, koji čine najpopularnije muzičke zvezde iz regiona Nataša Bekvalac, Relja Popović i višestruko nagrađivani muzički producent Darko Dimitrov, publika će moći da prati svakog petka.

Pobednica druge sezone IDJShow-a, Đana Smajo bila gost je u jutarnjem programu na TV Nova, pa je tom prilikom govorila o tome šta je njoj donela pobeda, kao i kakve prilike učešće u IDJShow-u može doneti novim takmičarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana (@dana_smajo)

„To je bilo moje najveće i najdivnije iskustvo u životu, gde sam došla sa apsolutno nula očekivanja i skroz se iznenadila na kraju. To je prema mom mišljenu jedno od najboljih takmičenja koje postoji, koje ti daje priliku da se predstaviš ne samo vokalno, već i scenski, nuditi ti scenu, plesače, sve što dolazi sa tim da budeš potencijalna zvezda“, navela je Đana pa otkrila da li je upravo to ono što je potrebno jednoj osobi da bi postala zvezda.

„Apsolutno, u tom periodu šoua ti si kompletno istreniran. Ja pre nisam ni znala kako da pričam pred kamerama, meni je to tada bilo veoma teško i definitivno me naučilo mnogo, mnogo toga“, priznala je ona, pa otkrila šta je konkretno njoj donela prošlogodišnja pobeda.

„Pa iskreno prvo sam samoj sebi dokazala neke stvari u koje možda nisam verovala pre – to mi je definitivno puno značilo.“

S obzirom na to da se na takmičenje prijavljuju mlađi učesnici, ona je sada otkrila kakva je to zapravo prilika za mlade ljude da dođu do pesama i nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana (@dana_smajo)


„Fantastična prilika. Ja sam krenula da se bavim time sa deset godina, ali sa šesnaest sam znala da je to to i onda definitivno nije bilo lako kada znaš da želiš nešto, ali nemaš sa kim da radiš i to ti isto IDJShow omogućava – da imaš sa kim da radiš, da upoznaš producente i ljude koji se godinama bave time.“

S obzirom na to da svako od takmičara pripada jednom mentoru, Đana je sada otkrila da li to znači da kandidati raditi samo sa njim, ili da su svi dostupni takmičarima.

„Iskreno ja sam imala tu privilegiju da sam mogla na različite načine raditi sa svakim mentorom. Tokom takmičenja je Nataša bila moj mentor i tu me razdrmala i razbudila. Nekako me naučila da budem samouverenija i da dođem do krajnjeg cilja, ali sam posle takmičenja imala čast da radim i sa Darkom i sa Reljom“, istakla je ona.

S obzirom da je prva Đanina pesma nastala još tokom samog takmičenja i osvojila srca mnogih fanova, ona je sada otkrila koliko joj je zapravo učešće u takmičenju pomoglo da napravi jednu ovakvu pesmu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana (@dana_smajo)

„Meni je generalno takmičenje dalo vetar u leđa tako što mi je pomerilo neke granice, ja sam imala neku viziju sebe koja nije trebala biti samo ta. Ono što mi je takmičenje takođe omogućilo jeste da se testiram u različitim žanrovima muzike, da probam šta sve mogu sa svojim mogućnostima, pa je tako nastala i ‘Ljubav'“

Za kraj Đana je otkrila šta ona očekuje, ali i šta ostali mogu da očekuju od predstojeće sezone.

„Prvo najbitnije po meni je to uživanje, to je baš avantura u svakom smislu, to je nekako, ima tu i stresa i prijateljstva, ali upravo to je ono što čini Show toliko posebnim meni. Ja ću zauvek pamtiti moje prijatelje tamo, konstantnu muziku i pevanje. Tako da svima koji se prijavljuju bih savetovala da uživaju.“

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow