Pretraži

„Pravio sam dosta grešaka, on mi je glas razuma“: Cvija progovorio o prijateljstvu sa Reljom Popovićem, pa otkrio kako je započelo njihovo druženje

Showbiz
0
cvija

Popularni reper Stefan Cvijović Cvija otkrio je detalje svog prijateljstva sa Reljom Popovićem, pa priznao kako je sve počelo.

Cvija je već duži niz godina na javnoj sceni i premda uživa veliku popularnost među publikom koju je osvojio zahvaljujući svojim velikim hitovima, ipak svoj privatni život vešto krije od javnosti.

Sada je on tokom gostovanja u podkastu „Panama“ gde je domaćin poznati influenser Luka Bojović Lux, govorio o sebi, pa je tom prilikom otkrio na koji način je počelo njegovo druženje sa poznatim reperom Reljom Popovićem.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Mislim da smo krenuli sa nekih 18 da se družimo, to je znači skoro 20 godina prijateljstva, kroz muziku. On je išao u srednju školu u koju su išli moj brat i moja prva devojka, ajde ako slobodno mogu tako da kažem i ja sam krenuo da dolazim kod njih i naš drug Dača je bio tamo i tako je krenulo to drugarstvo i evo i dan danas mogu slobodno da kažem“, istakao je, pa otkrio da li mu je Relja najbolji prijatelj sa javne scene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„On mi je jedan od najboljih drugara, onda ti to govori da je i sa javne scene. Relja mi je glas razuma u nekim situacijama i veran prijatelj kakvog bi voleo svako od vas da ima. Ne mogu ni da kažem da nas muzika nije spojila. Znaš to je ono kad sam mnogo puta ljut na muziku i kada hoću da je batalim shvatim samo šta mi je muzika sve donela. Ne bi bilo mog brenda, te popularnosti. Ne mogu da kažem, ti bi sigurno bio“, objasnio je on, pa otkrio da mu je popularnost dosta doprinela pri izgradnji brenda.

„Zato ne mogu nikada da budem ljut na muziku, ne mogu da je batalim. I to drugarstvo i prijateljstvo i grešake. Mnogo sam grešio i to sa svim i svačim. Ne možeš da napraviš dobru stvar ako ne grešiš“, objasnio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz