Pretraži

Hejli Biber se vratila na društvene mreže: Fotografijom posle porođaja izazvala buru među pratiocima (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber
Foto:Printscreen/Instgram:haileybieber

Hejli Biber podelila prvu fotografiju nakon porođaja i komentari na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu.

Influenserka i osnivačica brenda nedavno je na svet donela svoje i Džastinovo prvo dete, ali u javnosti nisu bile dostupne veće informacije od datuma rođenja i imena deteta. Hejli se pak zbog posla vratila društvenim mrežama i potpuno prirodnom footgrafijom uzdrmala društvene mreže.

Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

U ponedeljak, 19. septembra, 27-godišnja osnivačica brenda Rhode Beauty podelila je slatku selfi fotografiju na Instagram storiju, uz natpis „hi“.

Na slici, Hejli se vidi sa čistim licem, obučena u crnu majicu, uz zlatne minđuše, tamnoplavi lak za nokte i ogrlicu sa draguljima. Naravno, pokazivala je i svoju prepoznatljivu telefonsku masku brenda Rhode Beauty, uz prirodni majčinski sjaj.

Na fotografiji nije bio prikazan njen najnoviji komad nakita: debeli zlatni prsten od ISA Grutmana sa natpisom „MOM“ u cirkonima, koji je prvi put pokazala nedelju dana nakon što je objavila rođenje Džeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Hejli i Džastin su zadržali nisku medijsku prisutnost od dolaska svog dečaka u avgustu, iako je Hejli nedavno viđena kako uživa u izlasku sa prijateljicom Kajli Džener, dok su zajedno večerale u popularnom restoranu Il Segreto Ristorante u Los Anđelesu 9. septembra.

Par, koji je nedavno proslavio šestu godišnjicu braka, tiho se uklopio u roditeljstvo, dok su njihovi roditelji oduševljeni novim članom porodice.

Pati Malet, Džastinova mama, ne krije oduševljenje sa prinovom u njenoj porodici, pa je u čak par navrata prokomentarisala kako je neizmerno srećna.

Nije samo Pati ta koja uživa u prvim danima sa bebom, Hejlin tata, Stiv Boldvin, takođe je imao reči hvale za novorođenče. „Ne bih želeo da kažem previše“, rekao je za People, „neverovatno je sladak.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News