Pretraži

Dok jedni govore da ga je „uništio“ ozloglašeni lek, drugi tvrde da to uopšte NIJE ON: Slavni glumac šokirao izgledom, pa pokrenuo lavinu spekulacija (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ oscars

Popularni glumac nedavno se pojavio na jednom događaju, nakon koga su fanovi zabrinuto počeli da komentarišu njegov izgled, pa i da prave teorije zavere.

Metju Mekonahi već decenijama oduševljava svojom glumom. On je 2014. godine je osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu Rona, kauboja obolelog od side u biografskom filmu „Poslovnu klub Dalas“.

Osim što je proslavljen kao veliki glumac on veliku pažnju privlači i svojim izgledom, a prošle nedelje je bio gost u Njujorku povodom gala večeri koja je nosila naziv „Caring for Women“. Na ovu svečanost došao u društvu svoje supruge, manekenke Kamile Alveš, a najviše pažnje prilikom ovog pojavljivanja je privukla glumčeva promena izgleda koja je šokirala sve i izazvala pravu polemiku na društvenim mrežama.

Naime, ono što su mnogi primetili jeste da je glumac na ovom događaju izgledao veoma ozbiljno, ali i bledo. Takođe mnogi su prokomentarisali i da je izgledao veoma odsutno, kao da je gledao u prazno, što je izazvalo zabrinutost mnogobrojnih fanova.

Neki smatraju da mu je oblik nosa drugačiji i da su mu oči promenile boju. Drugi su primetili da njegovo lice više ne izgleda isto.

„Da li je moguće da je reč o prirodnom procesu starenja? Kako starimo, izgled nam se menja, a telesna masa smanjuje“, glasio je jedan komentar.

Neki su čak išli toliko daleko da su tvrdili da to uopšte i nije Metju, a kao dokaz su naveli činjenicu da glumac ima plave oči, dok je ovaj čovek ima crne.

„Ovo nije on“, napisao je drugi.

Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Ono na šta mnogi sumnjaju da je odgovorno za promenu njegovog izgleda jeste ozloglašeni lek Ozempik koji sve više poznatih ličnosti koristi kako bi smanjili svoju kilažu.

Njegovog izgleda dotakao se čak i poznati hirurg Reza Nasab koji je za „Daily mail“ istakao da njegova promena izgleda nije posledica estetskih korekcija, već gubitka težine.

„Mislim da su promena u veličini i obliku njegovog nosa, te mršavi obrazi rezultat gubitka težine. Kad neko značajno smrša, smanjenje masnoće na licu može da učini crte lica izraženijima, uključujući i nos“, objasnio je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz