Pretraži

„Imali smo svađe u kolima, a 20 minuta kasnije bismo se sedeli i pravili se da je sve okej“ Prvi muž pevačice koja se udavala 4 puta otkrio pravu istinu o njoj

Showbiz
0
Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Prvi muž poznate pevačice i glumice koja je na ludi kamen stala čak četiri puta, a verila se pet, otkrio pravu istinu o njoj i braku sa njom.

Raskid popularnog para Dženifer Lopez i Bena Afleka glavna je tema medija već mesecima. I premda se nijedno od njih dvoje nije zvanično oglasilo ovim povodom, ipak nakon što su stavili svoju vilu u Beverli Hilsu na prodaju za 65 miliona dolara (oko 50 miliona funti) i viđeni su odvojeno, bez venčanih prstenova, sve je postalo jasno.

Ono što je zanimljivo u celoj priči, jeste da će Dženifer ovo biti četvrti put da se razvodi, a dva puta je raskidala veridbu i pre nego što je izgovorila sudbonosno da.

Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

U jeku svih događaja, sada se oglasio prvi muž popularne pevačice i glumice, pa joj uputio poruku koja je šokirala mnoge.

Naime, prvi suprug Dženifer, Ohani Noa od koga se ona razvela 1998. godine nakon nešto manje od godinu dana braka u nedavnom intervjuu poručio je svojoj bivšoj ženi da „proba da bude solo neko vreme“ i „uzme 12 meseci slobodno“ od viđanja sa bilo kim, a po mogućstvu da, ako nekog nađe, „proba da se ne uda“.

Nakon ovoga on je jasno stavio do znanja da nema nameru da se vraća staroj ljubavi, a ovo je došlo nakon nagađanja da je Dženifer počela da se viđa sa njim nakon što se rastala od Afleka.

„Kada si sa nekim, moraš da provodiš sa njim kvalitetno vreme, a ne da razmišljaš o tome da budete stalno pred kamerama i viđeni. Morate biti svoji, da biste sebe pronašli“, nastavio je Ohani, što je možda potencijalno i potvrdio priče da Dženifer na neki način „pati“ od pažnje.

Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

„Moje iskustvo što se tiče braka sa Dženifer, imali bismo svađe u kolima, a 20 minuta kasnije bismo sedeli i pravili se da je sve okej.“

„No, možete se pretvarati samo toliko. Kad kao par prolazimo kroz pakao, a izlazimo kao par, i ja sam bio loše raspoložen. Zato što sam znao iznutra da nismo dobro. Mrzeo sam da idem na crvene tepihe“, izjavio je on.

On je takođe za bivšu suprugu dodao da veoma uživa u pažnji i da je to činila i dok su oni bili zajedno, zbog čega joj je jednom rekao da mora da bude „privatnija“ i da ne može da bude prisutna u vezi, ako želi da je stalno neko slika i prati, kako prenosi „Page Six“.

Inače, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da su samo dan nakon ovog intervjua Dženifer i Ben viđeni zajedno, nakon čega su se pojavila nagađanja o njihovom pomirenju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz