Pretraži

Nije ni slutila da će sebe slučajno videti na Netflix-u: Jelena Karleuša osvanula u dokumentarcu Ronaldove supruge! (VIDEO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

Srpska pevačica Jelena Karleuša se našla u epizodi serijala o životu poznate influenserke Georgine Rodrigez.

Ovaj serijal je veoma popularan na Netfliksu, a inače nosi naziv “Ja sam Georgina“, gde poznata influenserka prikazuje javnosti kako je to živeti sa svetski poznatim fudbalerom.

Od putovanja do trenutaka sa decom, sve to se može videti u ovom serijalu, a neizbežni su i njeni modni angažmani, što je i sad bio slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

U ovoj seriji se našao i video snimak sa Nedelje mode na kojoj je Georgina bila jedan od modela, dok je rame uz rame sa njom šetala i Jelena Karleuša.

Upravo su se kadrovi sa Jelenom Karleušom našli u dokumentarcu, a sudeći po video snimcima Georgina je bila oduševljena Jeleninim stajlingom.

U jednoj sceni Georgina je pohvalila Jelenin stajling uz reči da joj se dopada, ali i sa nevericom da je to lično njeno odelo.

Naša Karleuša stigla i do Netflixa! pic.twitter.com/KnFFP8Uj9l

— Stanko (@StankoPaparazo) September 18, 2024

Pored Jeleninih fanova koji neumorno komentarišu ovaj događaj na društvenim mrežama, ni Jelena nije ostala imuna na svoje pojavljivanje u ovom serijalu, pa je sve to podelila na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nikada nisam mislila da ću videti sebe slučajno, gledajući „Netflix“. Hvala, Georgina, na divnim rečima! Dokumentarac ti je sjajan!“, napisala je Jelena ispod objave

 

Komentari (1)

  1. Bem ti sunce koliko je ova spodoba narcisoidna. Slucajno si u snimku, nije bio drugi majku mu poljubim. Cemu potreba za lazima, devojka uopste nema pojma ko si, za nju samo random persona na reviji. Dule spasio si se na vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News