Pretraži

Uska haljina, dubioki šlic i visoke štikle: Ana Ivanović elegantnim izdanjem održala pravu lekciju stila (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović novim objavama na Instagramu je privukla veliku pažnju mnogobrojnih fanova, pa pokazala kako izgleda kombinacija elegancije i seksepila.

Ana Ivanović svojevremeno je bila poznata kao jedna od naših najboljih teniserki koja je zahvaljujući svom velikom talentu za tenis dobila veliki broj fanova.

Danas ona živi mirnim porodičnim životom u braku sa bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim je dobila troje dece. Osim što se posvetila porodici Ana je pokrenula i svoj biznis, pa je tako ona danas vlasnica jedne kompanije za prirodne proizvode za negu lica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

I premda su se poprilično povukli iz javnosti, i trude se da žive mirnim životom, ipak, njih dvoje privlače veliku pažnju svakom svojom objavom, na društvenim mrežama, a naročito radoznalost kod publike izazivaju one fotografije na kojima Ana pokazuje svoju izvajanu figuru, kojom i nakon tri porođaja i dalje predstavlja uzor mnogim ženama.

Sada je ona objavila nekoliko „letnjih“ fotografija. Na njenim objavama na Instagramu ona je pozirala na plaži dok se iza nje mogao videti prelep zalazak sunca, a posebnu pažnju na ovoj fotografiji izazvala je njena odevna kombinacija.

Naime, poznata teniserka je za ovu priliku odabrala usku kratku bež haljinu sa dubokim razrezom do butine. Na nogama je imala bele sandale na štiklu, a kosu je ležerno skupila jednom šnalom. Ove fotografije su privukle pažnju velikog broja fanova, a na jednoj od njih sa njom je pozirao i Bastijan.

„Već nedostaju zalasci sunca“, napisala je ona u opisu fotografija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsetimo, još dok se bavila tenisom Ana je važila za jednu od najlepših sportistkinja, a ona i Bastijan danas važe za jedan od najatraktivnijih sportskih parova što često imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu na najvećim svetskim događajima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz