Pretraži

Ples iz trenutno najpopularnije Netfliksove serije postao viralni TREND na Tiktoku: Influenseri oduševljeni koreografijom, a glumci se protivili snimanju ove scene

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Crime books

Nova Netfliksova mini-serija The Perfect Couple otkako se pojavila na popularnoj striming plaftormi, ne „silazi“ sa vrha liste najgledanijih naslova.

Serija je objavljena na Netflixu 5. septembra i u prvom nedelji gledana je neverovatnih 3.4 milijarde minuta.

Osim što je veliki hit na Netflixu, jedna scena iz serije postala je trend na TikToku. Reč je o grupnoj plesnoj koreografiji koja se, uzgred, nikako ne uklapa u radnju serije, a osim toga, mnogi glumci protivili su se snimanju ove scene.

Foto: Youtube printscreen/Crime books

Naime, drama se temelji na knjizi Elin Hilderbrend iz 2018. Radnja prati Ameliju Saks koja se sprema za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu. Majka njenog budućeg supruga je Grir Garison Vinburi. Na dan venčanja, porodica i prijatelji mladenaca okupljaju se na zabavi na plaži, ali par sati pre samog ceremonije pojavljuje se telo – policija dolazi na mesto zločina i odjednom su svi osumnjičeni.

Budući da se u seriji radi o ubistvu i njegovom rešavanju, mnogim gledaocima, pa i samim glumcima, bilo je neobično što se u svakoj epizodi pojavljuje vesela plesna sekvenca u kojoj učestvuju sve glavne zvezde serije.

 

@charmladonna Ask and you shall receive 🫶🏾 Recreate my dance for @Netflix #ThePerfectCouple that I created and tag me so I can spread the love. Can’t wait to see y’all recreate it! Song: Criminals by @Meghan Trainor #fyp #ThePerfectCoupleDance #ThePerfectCoupleNetflix #Choreographer #charmladonna ♬ original sound – charmladonna

Glumci plešu na pesmu Criminals muzičarke Megan Trejnor, koja je glavni hit na Tiktoku, a korisnici pokušavaju da rekreiraju ples.

@siobhankassier Not us on holiday doing our silly little dances@CathLovesLife — DC: @charmladonna #criminalsdance #theperfectcouple #fyp ♬ original sound – charmladonna

Niko osim Lijeva nije hteo da snimi tu scenu

Glumci su se u prvi mah bunili zbog plesne koreografije. Glumica Iv Hjuson otkrila je da su neki članovi glumačke postave čak pretili da će zvati svoje agente zbog toga.

„Kako smo se približavali kraju snimanja, dobili smo iznenađujući e-mail od našeg producenta kojeg volimo i za kojeg bismo verovatno učinili sve, ali s ovim je preterao. Napisao je neka naučimo taj ples. U našoj WhatsApp grupi svi smo pisali kako ne želimo da plešemo“, rekla je. Kaže da se i ona pretvarala da ne želi da pleše, ali je potajno bila vrlo uzbuđena.

@ellianawalmsley had to try “the perfect couple” dance w my mom haha!! so fun💞😎 @Meghan Trainor has anyone watched the show yet? #fyp #foryou #dance ♬ Criminals – Meghan Trainor

Od njenih kolega iz serije, samo je jedna osoba odmah pristala da pleše, a to je bio Lijev Šrajber.

O plesu je govorila i Nikol Kidman, koja u seriji tumači kontroverznu spisateljicu Grir, a kako kaže, u prvi mah nije podržavala ideju o sceni plesa, ali ju je na kraju prihvatila.

„Nadam se da ste shvatili da plešem kao Grir, a ne kao Nikol“, rekla je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn