Pretraži

Lagali vlasnika kuće, pa sada moraju da plate preko 30 hiljada evra: Kardi Bi i Ofset snimali spot u luksuznoj vili bez znanja vlasnika

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

Kardi Bi se našla na meti optužbi kako duguje novac vlasniku kuće gde je snimala spot, a sada je javno odlučila da demantuje.

Kardi Bi je demantovala optužbe da ona i Ofset nisu platili korišćenje luksuzne vile, tvrdeći da ima dokaze o tome. Kaže da je vlasniku kuće platila 10.000 dolara za 24-satnu upotrebu, kao i dodatnu naknadu agentu kada su predugo ostali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kardi je dodala: „I ovo nije krivica agenata… oni su mesecima pokušavali da reše ovo. To su ti pohlepni vlasnici sa njihovom ružnom kućom.“

Međutim, Kardi Bi i Ofset bi mogli da se suoče s finansijskim problemima jer su tuženi zbog neplaćanja za vilu koja je korišćena u jednom od njihovih muzičkih videa.

Prema novim sudskim dokumentima koje je dobio TMZ, vlasnik nekretnine, koja je u muzičkom videu „Like What“ – koji je režirao Ofset – tvrdi da su njih dvoje lagali o svojim planovima za snimanje, što je dovelo do toga da im vlasnik da besplatno korišćenje kuće.

Vlasnik je naveo da su Kardi, Ofset i njihov tim znali da će morati da plate za snimanje u ovoj prestižnoj vili na Beverli Hilsu, pa su umesto toga, predstavili da neimenovani klijent želi da snima TikTok video.

Vlasnik tvrdi da, da je znao istinu o muzičkom videu, nikada ne bi odustao od uobičajenih troškova najma.

Vila je značajno istaknuta tokom celog „Like What“ muzičkog videa, koji je postavljen na YouTube i do sada ima više od 27 miliona pregleda u poslednjih šest meseci, što znači da su Kardi i Ofset definitivno profitirali od snimljenog materijala.

Vlasnik vile traži odštetu u iznosu od preko 35.000 dolara.

Ova tužba dolazi u teškom trenutku za Kardi Bi i Ofset, koji su nedavno dobili treće dete, devojčicu, i usred njihovog razvoda tekuće. Ova komplikovana situacija dodatno otežava letnji period za par.

Kako je Kardi kasnije na tviteru objasnila, vlasnici su bili upućeni u apsolutno sve detalje, ali oni pokušavaju da izvuku novac od njih van dogovorene sume, što je nju veoma iznerviralo, zbog čega je rekla da će se nastavak njihovog razgovora odviti na sudu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News