Pretraži

Điđi Hadid proslavila četvrti rođendan svoje ćerke: Slatkim prizorom raznežila je mnoge, a sve izgledalo kao prava mala čarolija (FOTO)

News
0
điđi hadid
Foto: Youtube printscreen/TODAY

Model Điđi Hadid organizovala je proslavu povodom četvrtog rođendana svoje ćerke Kai, koju ima sa bivšim partnerom Zejnom Malikom. Fotografije sa proslave otkrivaju da je događaj bio prava mala čarolija.

Na jednoj od slika, koju je podelila Điđina sestra Alana Hadid na svom Instagram storiju 16. septembra, Điđi, obučena u kamuflažne pantalone, sandale i belu majicu, dok razgovara sa Kai. Mala proslava nije mogla proći bez slatke Yoda torte koja je očarala sve prisutne. Kai je nosila ružičaste kaubojke, uz belu suknju i majicu.

Foto:Printscreen/Instagram:lanzybear

Alana je uz sliku dodala potpis: „Srećan četvrti rođendan mojoj dragoj nećaki Kai.“ Takođe, nije propustila da istakne koliko je Điđi divna mama.

Ovo nije prvi put da su obožavaoci imali priliku da vide posebnu vezu između Điđi i Kai. Điđi, koja je trenutno u vezi sa Bredlijem Kuperom, ranije je podelila seriju fotografija sa svog letnjeg odmora, na kojima se može videti kako uživa u vremenu provedenom sa ćerkom. U tim slikama, koje su pažljivo prikrile Kaino lice, majka i ćerka zajedno su se opuštale na kauču i uživale u pogledu na reku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Osim Điđi, i Jolanda Hadid, Điđina majka, brine o maloj Kai. Nedavno je podelila kako je napravila posebne promene na svom ranču u Teksasu kako bi prilagodila prostor njenim omiljenim poslasticama.

„Ovo je očigledno inspirisano mojom unukom Kai kada dođe“, rekla je Jolanda u videu koji je objavljen 29. avgusta, pokazujući svoju ostavu, „jer ona obožava slatkiše.“

Zejn Malik takođe ima važnu ulogu u životu svoje ćerke, a očigledno je da cela porodica igra značajnu ulogu u Kainom odrastanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News