Pretraži

Tajno venčanje o kojem bruji Italija: Manekenka i proslavljeni pevač izgovorili sudbonosno „da“ na raskošnoj ceremoniji (FOTO)

Showbiz
0
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuveni tenor Ignacio Bosketo venčao se sa italijansko-venecuelanskom manekenkom Mišel Bertolini na raskošnom venčanju u istorijskoj rezidenciji Vila Sola Kabijati.

Par je prvo izgovorio „da“ na građanskom venčanju u četvrtak, 12. septembra u San Lazaro di Savena (Bolonja), nakon čega su upriličili intimnu ceremoniju u krugu svojih najbližih prijatelja i članova porodice.

Ipak, par je nakon intimnog venčanja odlučio da upriliči i gala proslavu za veliki broj zvanica, međutim, slavlje je održano u tajnosti, a u medije su dospeli samo pojedini detalji i tek poneka fotografija, dok je lokacija ostala nepoznata javnosti.

 

Podsećamo, čuveni tenor i poznata manekenka venčali su se nakon godinu dana zabavljanja. Krajem prošle godine italijansko-venecuelanska manekenka je na društvenim mrežama pokazala verenički prsten, najavljujući venčanje.

Dvaadesetsedmogodišnja manekenka 2013. godine izabrana je za Mis Venecuele Internacional, prema njenoj biografiji i podacima koji su dostupni na internetu, pored modelinga Mišel se bavi i ugostiteljstvom budući da poseduje poznati suši restoran Kiko Sake Sushi, kao i vinski podrum (Bertolini Wine).

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz