Pretraži

„Ne sviđa mi se kako se predstavlja“: Kosta Radovanović otkrio kog našeg repera bi „isključio“ sa javne scene

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Bivši finalisti druge sezone IDJShow-a, Kosta Radovanović i Sara Zinaić iskreno su progovorili o svojim navikama, o tome da li im fanovi prilaze u gradu, kao i o izvođačima sa naše scene koje baš i „ne gotive“.

Tokom učešća u drugoj sezoni emisije „IDJ Show“ Kosta i Sara su istakli svojim pevačkim talentima, ali i harizmom, pa su tako osvojili veliki broj fanova.

Nakon takmičenja Kosta je počeo da puni mnogobrojne klubove i kafiće u kojima je nastupao, a Sara je nedavno fanove oduševila duetom sa pevačicom Editom Aradinović, pod nazivom „Baile de Gusle“.

Sada su njih dvoje gostovali u najnovijoj epizodi emisije „Quiz“ na IDJTV-u, pa su tom prilikom pokazali koliko poznaju jedno drugo, ali i koliko poznaju showbiz.

Bivši finalisti IDJShow-a na samom početku priznali su kada su poslednji put zaplakali.

„Iskreno, ja imam tako neke momente. To je i Sanja rekla u prošlom kvizu da mi baš malo fali da me tako nešto rastuži, da me rasplače, tako da ne mogu da se setim za šta je tačno“, istakla je Sara, a Kosta je dodao.

„Ja iskreno ne znam, možda pre pola godine.“

S obzirom na to da je Kosta planirao i da se prijavi za prvu sezonu IDJShow-a, ali je zakasnio, sada je na Sari bilo da pogodi koliko je on zakasnio.

„Ne znam to, zakasnio si. Nešto malo?“, iznenađeno je rekla Sara, nakon čega je Kosta priznao da je zakasnio oko 15 minuta.

Nakon ovog saznanja njih dvoje su odgovarali na „Hot pitanja“, pa su priznali da li su nekada izgovorili pogrešno ime partneru.

„Ja jesam i to baš u momentu kad nije trebalo, kada baš nije trebalo, ne znam kako da ti objasnim, ali šta da se radi, dešava se.“ – rekao je Kosta.

Oni su takođe otkrili šta je za njih najveći „red flag“.

„Meni kada mi muva najbolju drugaricu. Ja sam to već nekoliko puta rekla. Ima tu još nekoliko stvari, ali mi to prvo pada na pamet i tipa Snapchat – to kad vidim muškarca koji ima preko 20 godina i ima Snapchat meni je to jezivo“, istakla je Sara, a Kosta je dodao da je njeu kada devojka „javno ispoljava svoje atribute.“ – ispričala je Sara.

Njih dvoje su takođe istakli da kada je u pitanju zaljubljivanje, Kosta je taj koji se brže zaljubi, dok Sara nije zaljubljive prirode.

Kosta je potom otkrio koga bi da može isključio sa muzičke scene.

„Djeksona. Ne privlači me ta muzika, ni to kako sebe predstavlja, sa tim očima, malo demonizovano“, istakao je Kosta.

Koliko često se Sara i Kosta svađaju, kome čeće prilaze u izlascima, kao i oko čega se njih dvoje najviše nerviraju pogledajte u najnovijoj epizodi emisije „Quiz“ na IDJTV-u.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News