Pretraži

„To je obeležilo moju prošlu godinu“: Kosta Radovanović uradio novu tetovažu, pa otkrio koje snažno značenje se krije iza nje

News
0
kosta radovanović, idjshow
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Mladi pevač i prošlogodišnji učesnik IDJShowa Kosta Radovanović, nedavno je otkrio da je uradio tetovažu koja za njega ima jako značenje, a upravo ima veze sa njegovim učešćem u takmičenju, a pored toga on se rado dotakao i teme o novoj muzici koju njegova publika željno iščekuje.

Kosta je kupio publiku pesmom “Ni kafane ne znaju“ koja sada broji nešto više od tri miliona pregleda, a za kamere emisije IDJHot otkrio je da sprema čak dve pesme, ali da je to tek početak.

“Pripremam dve pesme koje će sigurno izaći ove godine, nešto stalno to odlažem, ali hoću da dovedem to do neke perfekcije, da l je moguće ili nije vdiećemo, ali ljudi će to sami proceniti“, otkrio je Kosta.

On aktivno nastupa od kada se završilo takmičenje, a za IDJ kamere je otkrio da se potajno nadao ovoj brojki pregleda koju sada ima na svojoj prvoj pesmi, ali da veruje da će tako biti i na nadolazećim projektima.

“Nadao sam se tom nekom uspehu, drago mi je da je došlo do takve neke brojke, drago mi je da se ljudima sviđa, a tako ću se nadati i za sve ostale pesme koje se budu spremale, a i koje su spremne.“

Iako je prošlo nešto više od pola godine od izlaska pesme “Ni kafane ne znaju“ Kosta i dalje oseća povezanost sa njom, te je zbog toga uradio tetovažu posvećenu upravo svojoj prvoj pesmi.

“Ja ne radim tetovaže da imaju neka prevelika značenja i tako to, a ovo je nešto što je obeležilo moju prošlu godinu, a to je upravo ta pesma koju smo malopre pomenuli, pa sam eto hteo samo da je tu nalepim na ruku da me podseća na tu lepu uspomenu koja se desila“,priznao je mladi pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News