Pretraži

„Nisam mogla emotivno sa tim da se izborim“ Jovana Pajić nikad iskrenije progovorila o razvodu, pa iznela do sada nepoznate detalje iz braka

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/jovana___pajic

Pevačica Jovana Pajić prvi put je progovorila o razvodu od Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg pod imenom Sale Tropiko, pa otkrila šta je sve dovelo do rastanka.

Pevači Jovana Pajić i Aleksandra Cvetković razveli su se nakon 10 godina braka u kom su dobili dve prelepe ćerke.

Saleta i Jovanu spojio je posao. Njih dvoje su neko vreme nastupali zajedno, te je ubrzo otpočela i ljubav koju su 2011. godine krunisali brakom. Nakon pune decenije naizgled skladnog odnosa, par je 2021. godine objavio da se razvodi.

Sada je Jovana nakon mnogobrojnih nagađanja odlučila da otkrije pravu istinu o razvodu, pa progovorila o činjenicama koje su do sada za mnoge bile tajna.

Naime, ona je objasnila kako je izgledala njihova posvećenost deci, ali i poslu, pa na pitanje da li je li bilo malo i „tog nekog rivalskog odnosa na planu tom profesionalnom ili je bilo samo podrške“, odgovorila:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

„Nije bilo nikakvog uskraćivanja direktnog, ali nije bilo ni aktivne podrške, ne znam kako to da kažem, to je bilo nekako pasivno odsustvo podrške – „ja želim sve što ti želiš, ali ne mogu da ti nešto specijalno u tome pomognem“. Neću te kočiti, ali neću ti ni pomoći. Pričam konkretno o njegovom odnosu prema meni i to se nekako uvek oseća u vazduhu. On je, što se mene tiče uvek imao slobodu, odnosno poverenje, ne mogu da kažem slobodu, niko nije ničiji vlasnik ali apsolutno poverenje, jer ja sam se stvarno maksimalno bavila decom, svojim izborom, ne zato što sam bila na to prinuđena. Ja sam od pomoći imala svoje roditelje po potrebi i njegove, kad su oni u mogućnosti, znači nikakve dadilje da kažem neku veću pomoć da bih ja mogla na primer da se malo više bavim sobom. Imala sam plan kada rodim Helenu pa se oporavim 3-4 meseca, da ja nastavim, ali ja emotivno nisam mogla s tim da se izborim, nekako sam razmišljala, bože on sad putuje, nikad nije kod kuće, pa ja i pola da radim ovim tempom ko će tu decu da gaji i da čuva, nekako nisam želela…“

Kako ističe, Jovana je veoma bila posvećena ćerkama, a na konstataciju:

„Vi čuvate roditeljsku profesionalnu energiju, ali ona intimna, partnerska, polako počinje da jenjava i da se hladi“, ona se nadovezala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

„Zato što vi uvek unutar sebe znate, ne mora to nikome da se izgovori, nikome da se kaže, ni prijatelju, ni terapeutu ni nikome, nikome, svako unutar sebe zna kada posmatra situaciju u kojoj se nalazi, kad posmatra partnera, kada doživljava raznorazne stvari, ovakve ili onakve kada se onako, kao da se isključi ton i ostane samo slika, kao da ste vi posmatrač sopstvenog života, da li na tome može da se radi, da li tome ima spasa, da li nešto može da se učini i šta god to bilo da se ta situacija popravi, da li postoji neka budućnost“, kaže Jovana koja je, priznaje, pokušavala i to na mnogo načina.

„Na raznorazne načine. Opravdaću neki postupak ili neke rečenice nekim drugim stvarima, nekim drugim situacijama koje su to isprovocirale, neću to shvatati lično. Dozvoliću da to pored mene prođe. Na raznorazne načine ću ja pokušati da to opravdam“, rekla je ona, pa istakla šta je bio „izgovor“ da ostane u braku u kom nije zadovoljna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

„U suštini je uvek, da kažemo, taj izgovor zbog dece. Ali je to samo nemogućnost da se stane na sopstvene noge u tom trenutku. Deca će da budu zapravo izgovor. A ja godinama idem na psihoterapije i godinama nekako sam i ja bila u toj magli gde govorim s početka ali kako će deca, pa kako ću ja sad sama, pa ja sam rasla u braku dvoje roditelja. Bilo je teško, bilo je katastrofalno, ali oni nisu odustajali jedni od drugih. I ja sam želela, naravno, taj model da preslikam na svoj život. Nisam se udala da bih se razvela. Nisam to želela. Pa mi je to bio nekako životni poraz. Je l moguće da ja to ne mogu da održim. A zapravo, shvatam da venem. Shvatam da su sve veće i veće razlike između nas da je nerazumevanje postalo nepremostivo. Da tu više nikog ne čuje. Da se mi samo nadjačavamo. Da umanjujemo osećanja onog drugog. Da ako ja sad kažem, na primer, ne volim te, da meni može da kaže „šta ti znaš da li ti mene voliš ili ne voliš, ti ne znaš šta pričaš“. I onda, na kraju, negde, ko sam tu ja? Šta ja mislim u stvari? Možda ja i ne osećam ovo što osećam. Potpuno se izgubi dodir sa realnošću. Uđeš u neki potpuno drugi identitet, prisvojiš ga kao da je tvoj, ali telo se bori. Kao neko strano telo. I sad, ko je tu zapravo toliko jak da izdrži to“, rekla je ona između ostalog u emisiji na „Blic“ televiziji.

Podsetimo se, o njihovom raskidu nedavno je govorio i sam Sale, tokom gostovanja u emisiji IDJHot.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz