Pretraži

Šakira doživela neprijatnost u klubu: Pevačica demonstrativno napustila scenu nakon neprimerenog poteza jednog obožavaoca (VIDEO)

Showbiz
0
šakira
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Šakira je nastupala u noćnom klubu u Majamiju u kom je prekinula nastup i napustila scenu nakon što je primetila da je neko snima iz „nedozvoljenog“ ugla.

Pevačica Šakira bila je u centru pažnje tokom nedavne posete noćnom klubu LIV u Majamiju, gde je nastupala u znak proslave svog nadolazećeg singla „Soltera“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Instagram (@instagram)

Međutim, žurka je uzela neplanirani obrt kada je 47-godišnja zvezda primetila da je neko u publici navodno snimao kroz njen suknju, što je izazvalo njen brz odlazak sa scene.

Šakira je tokom nastupa na sceni iznenada prestala da pleše kada je primetila neprikladno ponašanje. Fan video snimci, koji su ubrzo postali viralni na društvenim mrežama, prikazuju trenutak kada je pevačica više puta povukla suknju prema dole kako bi se zaštitila, dok je istovremeno pokazivala na osobu u publici koja je imala kameru.

U video snimku se može videti kako Šakira, nakon što je pokazala na svoje oči u gestu „vidim te“, nastavlja sa plesom, ali ubrzo nakon toga odlučuje da napusti scenu. Njena reakcija i brzi odlazak sa pozornice izazvali su spekulacije među obožavaocima i medijima.

@pozainforma Durante la filmación de su nuevo videoclip, #Shakira subió a una tarima para bailar, pero rápidamente descendió después de sentirse incómoda al notar que varias personas la estaban grabando desde ángulos poco favorecedores. En un momento, se ve en el material cómo la cantante cuestiona a los asistentes. En su nuevo video, #Shakira cuenta con la participación de #Danna #LelePons #Anitta y la modelo #WinnieHarlow ♬ sonido original – PozaInforma

Noćni klub LIV izdao je izjavu u kojoj je objasnio situaciju iz svog ugla. „Bilo je zapravo reč o Šakirinoj ekipi za fotografisanje i snimanje koju je pokušavala da zaustavi dok je uživala u trenutku sa publikom i obožavaocima“, navodi se u saopštenju koje je klub podelio sa Page Six.

Ova situacija nije samo uzburkala obožavaoce, već je otvorila važnu diskusiju o privatnosti i poštovanju ličnih granica umetnika. Šakirin brzi odgovor na situaciju pokazuje njen odlučan stav prema nepoštovanju privatnosti, dok njen tim insistira da je incident bio nesporazum.

Šakira je prethodno bila poznata po svojoj sposobnosti da se poveže sa publikom i stvori nezaboravne trenutke tokom svojih nastupa, pa je ovaj incident, iako neprijatan, podsetnik na izazove sa kojima se javne ličnosti suočavaju u savremenom društvu. Pored svoje muzičke karijere, Šakira nastavlja da bude aktivna u humanitarnom radu i društvenim pitanjima, a njena reakcija na ovaj incident još jednom ističe njen integritet i posvećenost očuvanju privatnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz