Pretraži

Baka Prase napravio nikada kontroverzniju proslavu rođendana: Snimak nesvakidašnje zabave pogledalo više od 550.000 ljudi, oprečni komentari ne prestaju da se nižu

Influence
1
Foto: Youtube printscreen/Baka Sepra 2

Popularni jutjuber Baka Prase proslavio je juče svoj 28. rođendan, a snimak njegove zabave izazvao je pravu buru na društvenim mrežama.

Baka Prase je jedan od naših najprepoznatljivijih influensera koji svakom svojom objavom na društvenim mrežama iznova šokira pratioce. Naime, oni su navikli da je svaki događaj u Bakinom životu razlog za novi klip ili lajv koji prati veliki broj ljudi, a sada je poseban dan u svom životu jutjuber obeležio na sebi svojstven način.

Naime, on je juče proslavio svoj 28. rođendan pa je tom prilikom snimio lajv same zabave. Na ovu mini proslavu u njegovom stanu u koji se nedavno uselio došli su njegovi prijatelji, među kojima se našao i reper Vojaž, kao i poznati jutjuber Serbian, ali i nekoliko devojaka koje Bogdan nije ranije pokazivao u svojim klipovima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Proslava ovog rođendana je prošla u Bakinom stilu, vidno raspoloženi gosti su pevali i zabavljali se, a nakon ovog lajva on je na svom Instagram profilu objavio nekoliko story-a.

Na jednom je objavio svoju fotografiju dok su se u pozadini videli rođendanski baloni, pa napisao:

„Veče za pamćenje“, a na drugom je sa fanovima podelio kakav je bio uspeh njegovog lajva.

Foto: Instgram printscreen/bakaprase

„555.000 pregleda za 24h na rođendanskom lajvu. Dokle više da budemo prvi u svemu?“, napisao je on.

Foto: Instgram printscreen/bakaprase

I premda je njegov lajv privukao veliku pažnju, i pratio ga je velikim broj ljudi, ipak ovaj snimak je izazvao veoma suprotstavljena mišljenja fanova.

„Srećan rođendan. Imam samo jednu najljepšu želju za tebe a to je da budeš zdrav, jer je to najvažnije u životu, ostalo sve imaš i doći će, lagano. Neka te čuva dragi Bog a ti čuvaj svoju porodicu i prijatelje„, bila je samo jedna od mnogobrojnih čestitki koje su se pronašle na društvenim mrežama.

Drugi su bili veoma zadovoljni njegovim klipom ističući kako je veoma zabavan, a li u isto vreme bilo je i onih koji su ocenili da je jutjuber ovoga puta „zaista preterao“ i da ovakvo ponašanje „nije primerno“.

„Sramota me da gledam, zar je ovo ženski rod“, „Tužno“, bili su samo neki od komentara korisnika društvenih mreža koji su ovakvu proslavu ocenili kao „neprikladnu“.

Podsetimo se, prethodna dva rođendana Baka Prase je proslavio sa svojom bivšom devojkom Anjom Bla, sa kojom je nedavno raskinuo nakon četiri godine veze.

baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Njegov 27. rođendan Anja mu je čestitala fotografijom na kojoj se videlo da mu je ogrebala branik na BMW-u.

„Srećan rođendan Baka Prase. Od mene na poklon imaš ogreban branik na BMW-u“, napisala je ona tom prilikom, što joj on nije previše zamerio, pa je ubrzo objavio fotografiju sa njom iz kreveta, gde je napisao:

„4. rođendan zajedno“.

I svoj 26. rođendan on je takođe proslavio sa Anjom, i premda su oni u tom periodu neko vreme bili razdvojeni.

„Presrećan sam što si došla, do malopre sam kukao kako sam sam. Mnogo mi je drago što si došla“, rekao je on tom prilikom nakon što ga je ona iznenadila, a onda je dodao:

„Kad ćemo mi da se pomirimo?“ pitao ju je jutjuber direktno, na šta je ona odgovorila da „ne zna“. Malo nakon ovog događaja zaista je usledilo pomirenje, pa se sada svi pitaju da li bismo uskoro mogli da vidimo sličan scenario!?

 

 

Komentari (1)

  1. Док је ћурана, биће и подварка, каже народна изрека. Којим то знањем, професијом, било чиме значајним, Бака прасе заслужује да га финансира толико “лајковаца”.?!? Ако је такав генијалац, његови обожаваоци нека га поставе за шефа државе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence