Pretraži

„Probao sam sve greške da ispravim – nisam uspeo!“ Baka Prase naišao na osudu pratilaca zbog jednog klipa, pa uputio oštar odgovor, a onda se dotakao i raskida sa Anjom

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Popularni influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase odgovorio je na kritike fanove koje je dobio zbog jednog klipa.

Početkom jula ove godine Baka je doneo odluku da raskine sa svojom dugogodišnjom devojkom Anjom Bla. Ova vest je došla kao veliko iznenađenje za sve njihove fanove s obzirom na to da je par naizgled uživao u višegodišnjoj skladnoj vezi. Njih dvoje su se ubrzo i odselili iz zajedničkog stana, te su leto proveli na više destinacija u društvu prijatelja.

U trenutku kada su raskinuli Baka je priznao da je jedan od razloga zašto se rastao sa Anjom to što ga je zadržavanje u vezi kočilo u karijeri, a sada se u najnovijem lajvu još jednom osvrnuo na razloge raskida.

„Želim da se posvetim sebi. Raskinuo sam sa Anjom da bi se posvetio sebi, poslu i svom životu, tako da smatram da mi je trening prioritet“, naveo je on između ostalog, a onda se osvrnuo na brojne kritike koje je dobio nakon što je najavio objavljivanje svog novog klipa.

baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Naime, influenser je nedavno najavio objavljivanje novog klipa na svom kanalu u kom je snimio kako maturante vozi na maturu, a kao termin izlaska tog klipa naveo je 9. septembar. Međutim, spletom neplaniraih okolnosti objavljivanje klipa je odloženo, što je izazvalo brojne kritike i neodobravanje mnogih fanova, koji tvrde da „nije prvi put da odlaže klipove“.

Baka ovom prilikom otkrio razlog ovakvog poteza i objasnio zbog čega je klip izašao dan kasnije.

„Probao sam sve greške da ispravim, na žalost nisam uspeo sve greške da ispravim do izlaska klipa. Jednostavno nisam hteo da izbacim klip koji nije po mojim standardima. Ja smatram sa ja digao neki standard klipova i da ne mogu da izbacim klip na glavni kanal i da je to klip koji ima greške, koji je prosečan, koji je ništa spec. Ja smatram da taj klip mora da bude preozbiljan, tako da ljudi koji me osuđuju zbog toga, šta da im radim, ostali znaju da to radim zato što želim da izbacujem kvalitetan sadržaj“, istakao je Baka.

Podsetimo se, i premda je prošlo nekoliko meseci od raskida Anje Bla i Bake Praseta jedan nedavni Bakin potez uverio je fanove da jutjuber još uvek ima osećanja prema bivšoj devojci. Naime, on je tom prilikom otkrio da je imao košmar u kom je sanjao da je Anja trudna i da čeka dete sa drugim čovekom, što je njega nateralo na plač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence