Pretraži

Dobio vanbračno dete, pa se javno obratio ženi i naslednicima: Poznati muzičar postao otac po četvrti put, a njegova poruka ostavila je fanove bez teksta

Showbiz
1
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rok muzičar Dejv Grol iznenadio je sve kada je na svom Instagram profilu otkrio da je po četvrti put postao otac i to „zahvaljujući“ – svom neverstvu!

Rok muzičar, pevač i tekstopisac, kao i frontmen grupe „Foo Fighters“ od 2003. godine uživa, u kako se činilo, srećnom braku sa svojom suprugom Džordin Bluim sa kojom ima tri prelepe ćerke.

Sada se poznati muzičar ponovo postao otac, po četvrti put, a ova vest je šokirala njegove fanove, naročiti zbog činjenice da njegova supruga sa kojom je u braku nije majka bebe.

Naime, poznati frontment se fanovima putem Instgrama pohvalio kako je dobio vanbračno dete.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Grohl (@davestruestories)

„Nedavno sam postao otac nove bebe, ćerke, rođene izvan mog braka. Planiram da joj budem roditelj pun ljubavi i podrške“, naveo je on, a potom istakao kako uprkos svemu i dalje voli svoju suprugu, kao i decu i da se nada da će uspeti da dobije njihov oprost.

„Volim svoju ženu i decu, i radim sve što je u mojoj moći da povratim njihovo poverenje i zaslužim oproštaj od njih. Zahvalni smo na vašoj obazrivosti u odnosu ka svoj deci koja su uključena dok idemo napred zajedno.“

On ovom prilikom nije otkrio nikakve detalje o majci njegovog deteta, pa su fanovi ostali uskraćeni za tu informaciju.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da on ima „probleme“ zbog prevare. Naime, pre Blum on je bio oženjen fotografkinjom Dženifer Li Jangblod, a brak se 1997. raspao zbog njegovog neverstva.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz