Pretraži

Zapalila društvene mreže: Vojaževa devojka izvajanom figurom podigla buru na Instagramu, komentari pljušte sa svih strana (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Devojka mladog repera Vojaža neretko na društv enim mrežama privlači veliku pažnju zbog svog izgleda, a to je i ovog puta bio slučaj.

Od kada je stupila u vezu sa poznatim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, Tamara Kujačić ne prestaje da privlači veliku pažnju domaće javnosti, koja pomno prati svaki njen korak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Naime, mlada rukometašica je u vezu sa reperom stupila prošle godine, a od tada su je više puta poredili sa Vojaževom bivšom devojkom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica.

Ipak, čini se da njih dvoje ne obraćaju puno pažnje na komentare i neretko objavljuju fotografije i snimke u kojima pokazuju kako uživaju u zajedničkim trenucima, a osim toga Tamara često fanove iznenađuje i fotografijama na kojima pokazuje svoju izvajanu figuru.

Naime, ona je objavila niz fotogrfafija u haljini zbog čega je privukla pažnju. Tamara je pozirala u mrežastoj haljini sa kristalnim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Po fotografijama se moglo zaključiti da Tamara i te kako vodi računa o svojoj liniji, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

“Prelepa si“, “Vau kako izgledaš“, “Kakva figura“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News