Pretraži

Kontroverzni stajlinzi koji su šokirali svet i ušli u istoriju: 5 nezaboravnih momenata sa dodele MTV VMA nagrada (FOTO)

News
0
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

MTV Video Music Awards je tokom godina predstavljao pozornicu za neke od najneobičnijih i najzapaženijih modnih trenutaka u istoriji.

Dok se ovogodišnja dodela približava, i poslednje pripreme za večerašnji spektakl se privode kraju, pravo je vreme da se osvrnemo na nezaboravne stajlinge koji su obeležili crveni tepih ovog prestižnog događaja.

Jedan od najkontroverznijih trenutaka bio je kada je Lejdi Gaga 2010. godine stigla na crveni tepih obučena u – meso! Njena kreacija, koja je uključivala haljinu, čizme i šešir od mesa, ostala je zapamćena kao jedan od najbizarnijih modnih izdanja u istoriji.

Naredne godine, Niki Minaž je oduševila obožavaoce svojim neobičnim stajlingom, inspirisanim omiljenim dečijim igračkama.

@mtvbrasil e quando a @ladygaga ganhou das mãos de @cher o ‘VÍDEO DO ANO’, em 2010 no #VMAs e ainda deu um gostinho de Born This Way no palco 🥹🗣️ HISTÓRIA FOI FEITA AQUI ❤️ #LadyGaga #Cher #BornThisWay ♬ som original – MTV BRASIL

VMAs dodele uvek su bile prilika za zvezde da se istaknu svojim odvažnim izborom odeće. Još od prvih dodela 1984. godine, Madona je šokirala sve u svom belom izdanju, sa čipkastim rukavicama i pojasom sa natpisom „BOY TOY“. U 1998. godini, Lil’ Kim je pokazala hrabrost u ljubičastom kombinezonu.

Kada je reč o otkrivanju kože, Tinaše je tokom 2023. godine prekrila svoje telo samo sa nekoliko komadića strateški postavljenih traka i providnom, svetlucavom haljinom. Iste godine, Doja Ket je još više eksperimentisala sa modom, obukavši haljinu inspirisanu mrežom.

Sa povratkom mode 2000tih u punom sjaju, ne možemo zaboraviti Kristinu Aguileru iz 2002. godine, koja je predstavila stajling sa mini farmerkama, maramom kao topom i šeširom-savršena reprezentacija rane 2000-ih.

S obzirom na sve ovo, nestrpljenje raste pred ovogodišnju dodelu, koja će se održati 11. septembra u 20:00 ET/PT u UBS Areni u Njujorku. Očekuje se da će zvezde poput Šapel Roan, Sabrina Carpenter i Kati Peri doneti još jedno spektakularno modno izdanje na ovom prestižnom događaju.

Nastavite da čitate kako biste se prisetili najzapaženijih modnih trenutaka na VMAs dodeli nagrada tokom godina.

1.Lejdi Gaga

Haljina od mesa Lejdi Gage na MTV Video Music Awards 2010. godine ostala je jedan od najspektakularnijih i najkontroverznijih modnih trenutaka u istoriji dodela nagrada.

2.Niki Minaž

Niki Minaž je 2011. godine na MTV Video Music Awards pokazala jedan od najzapaženijih i najneobičnijih stajlinga ikada viđenih na crvenom tepihu. Njeno odelo, koje je bilo obloženo ostatkom plišanih igračaka, činilo je da njen autfit izgleda kao pravi umetnički izraz inspirisan detinjstvom. Plišana tkanina je prekrivala njene noge, dok su detalji iz ove kreacije ostali upamćeni kao neverojatno originalni.

3.Megan Foks

Megan Foks je 2021. godine izazvala veliko oduševljenje svojim odvažnim modnim izborom. Na crvenom tepihu pojavila se u gotovo potpuno „golom“ izdanju koje je oduzelo dah. Njena haljina, koja je pokrivala samo osnovne delove tela, bila je izrađena od providne mrežaste tkanine i prekrivena je sjajnim detaljima, čime je pružala luksuzan i provokativan izgled.

4.Lil Kim

Lil’ Kim je 1998. godine oduševila svojim besprekornim modnim izdanjem koje je postalo instantno legendarno. Na crvenom tepihu, reperka je pokazala neverojatnu pažnju prema detaljima, obukavši ljubičasti kombinezon koji je bio savršeno usklađen

5.Lil Nas

Lil Nas je 2022. godine na dodeli napravio pravi spektakl svojim impresivnim modnim izdanjem. Njegova ogromna suknja od perja, u kombinaciji sa savršeno usklađenim pokrivačem za glavu, dizajnirana od strane britanskog modnog dizajnera Harisa Rida, bila je pravi vrhunac crvenog tepiha te godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News