Pretraži

Savršene za kišne dane: 6 serija po preporuci influenserke Ene Lune koje možemo gledati dok uživamo u jeseni

Popcorn
0
Foto:Printscreen/Instagram:enaluna

Dok kišni dani donose mirnu atmosferu i savršene uslove za opuštanje, možda vam je potrebna inspiracija za savršen sadržaj koji će upotpuniti ove trenutke.

Influenserka Ena Luna, poznata po svojim preporukama za kvalitetan sadržaj nedavno je podelila svoje omiljene serije koje su idealne za gledanje kada kiša pada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Sa njenim pažljivo odabranim preporukama, svaki kišni dan može postati prilika za gledanje serija. Pratite dalje kako biste saznali koje serije su na Eninom spisku i pronašli savršen sadržaj za vaš sledeći kišni maraton.

1. Sagrada familia (Holy Family)

„Holy Family“ je napeta drama koju je Netflix nedavno predstavio, a koja istražuje složene dinamike među porodicom i prijateljima. Serija prati priču o majci koja, bežeći od prošlosti i skrivajući tajne, stvara novu porodicu u pokušaju da pronađe mir i stabilnost. U središtu radnje je njen odnos sa članovima nove zajednice i neizbežne posledice njenog pokušaja da sakrije svoju prošlost.

2. La Chica de Nieve

„La Chica de la Nieve“ je uzbudljiva španska kriminalistička serija dostupna na Netflixu. Serija prati priču o misterioznom nestanku tinejdžerke u malom španskom gradu tokom zimskog perioda. Kada se devojka, poznata kao „Devojka u snegu“, izgubi, cela zajednica je pogođena i lokalna policija pokreće intenzivnu potragu za njenim pronalaženjem.

3. Pedaco de Mim 

„Pedaco de Mim“ je emotivna španska drama koja istražuje život i odnose glavne junakinje kroz niz intimnih i životnih izazova. Serija prati priču žene koja se suočava sa složenim ličnim i porodičnim problemima dok se bori za svoje mesto u svetu.

4. Gomorrah 

„Gomorrah“ je popularna italijanska kriminalistička serija koja se bavi mračnim i složenim svetom napolitanske mafije. Serija prati život i uspon mladog mafijaša, Cira, koji se suočava s izazovima i opasnostima dok pokušava da preuzme kontrolu nad organizacijom koja vlada kriminogenom scenom Napulja.

5. Breaking Bad

„Breaking Bad“ je američka kriminalistička drama koja prati transformaciju Valtera Vajta, sredovečnog hemijskog nastavnika koji, nakon dijagnoze terminalnog raka pluća, odlučuje da se upusti u proizvodnju i prodaju metamfetamina kako bi obezbedio finansijsku sigurnost svojoj porodici.

6. El Caso Asunta

„El Caso: Asunta“ je španska kriminalistička serija koja se zasniva na stvarnom slučaju nestanka i ubistva 11-godišnje devojčice Asunte Bastera, koji je šokirao Španiju. Serija prati istraživanje tog tragičnog slučaja, otkrivajući složene detalje o životima članova porodice i mogućim motivima za zločin.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn