Pretraži

Luksuzna proslava uz dresove kluba i fudbalske lopte: Luka Jović i Sofija Milošević napravili zabavu za pamćenje, a razlog ne može biti lepši (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/lukajovic

Popularni par, Luka Jović i Sofija Milošević priredili su nezaboravnu luksuznu zabavu o kojoj će se dugo pričati, a razlog za proslavu ne može biti lepši.

Naš reprezentativac i njegova verenica juče su obeležili važan dan. Naime, njihov stariji naslednik, Aleksej napunio je četiri godine.

Ponosni roditelji su se odmah oglasili na društvenim mrežama, gde su čestitali rođendan svom nasledniku. Prva je čestitke uputila Sofija koja je na svojim Instagram pričama objavila niz fotografija svog naslednika.

„Moje sve puni četiri danas“, „Volim te tako puno“, „Jako sam ponosna na tebe“, „Ti si moj svet“, „Srećan rođendan ljubavi“, bile su samo neke od poruka koje je manekenka uputila svom nasledniku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Osim nje rođendan sinu je čestitao i Luka Jović koji je objavio nekoliko njegovih fotografija na svom profilu, pa napisao:

„Beskrajna ljubav. Svaki dan sa tobom je poseban, hvala ti što mi ulepšavaš svaki dan života. Srećan ti rođendan, ti si tatin život i voli te tata najviše na svetu.“

Usledile su mnogobrojne čestitke, njima bliskih ljudi, ali i brojnih fanova, a onda su na društvenim mrežama svetlost dana ugledale  objave koje su pokazale kakvu zabavu su njih dvoje priredili svom nasledniku.

Naime, cela dekoracija je bila u stilu fudbalskog kluba Milan, za koji Luka trenutno igra. Plakati sa dresom na kom piše „Aleksej“, kao i oni sa obeležjima kluba ukrašavali su zidove prostorije, a sve je bilo u tamnim crvenim i crnim tonovima, uključujući i svetlo. Baloni, kao i stolnjaci takođe su se smenjivali u crvenim i crnim tonovima, a dekoraciju su ulepšavale i makete fudbalskih kupova.

U jednom delu prostorije nalazio se i stoni fudbal, a na stolovima su ukrasi bili u obliku lopti i dresova. I sama torta je bila u istom stilu – imala je čak šest spratova gde su se smenjivali fudbalski teren i oblik lopte.

Kako je sve ovo bilo posvećeno Alekseju, na zabavi se nalazio i jedan deo posvećen njihovom mlađem nasledniku Teodoru. Njegov deo je bio u stilu dinosaurusa, sa zelenim motivima, a imao je i tortu sa motivima dinosaurusa koja je išla na tri sprata.

Ovoj proslavi je takođe prisustvovao i Lukin sin David, koga je dobio u vezi sa bivšom devojkom. On je zajedno sa Sofijom i svojom braćom pozirao na ovaj važan dan.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz