Pretraži

Najbolji prijatelj i supruga poznatog glumca uhvaćeni u veoma prisnom momentu: Pričalo se da se ne podnose i da je bio protiv nje, a sada se desio preokret

Showbiz
1
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Supruga i najbolji prijatelj poznatog glumaca uhvaćeni su u veoma prisnom momentu i to nakon što se spekulisalo da su u lošem odnosu.

Naime, razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka već mesecima je jedna od glavnih tema svetskih medija. Navodno su stavili svoju vilu u Beverli Hilsu na prodaju za 65 miliona dolara (oko 50 miliona funti) i viđeni su odvojeno, bez venčanih prstenova.

Premda su mnogi sumnjali u istinitost navoda o njihovom razvodu, sada više niko ne sumnja u to, a od nedavno su poznati i mnogobrojni detalji njihove brakorazvodne parnice.

Osim, spekulacija o krahu njihovog braka, u celoj drami pojavila se još jedna priča, a to je da je Benov dugogodišnji prijatelj i kolega Met Dejmon još ranije, pre nego što je došlo do razvoda, upozoravao Bena na njegovu vezu sa Dženifer.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On je očajnički želeo da spreči Afleka da se ponovo okrene alkoholu, s obzirom na njegovu lošu istoriju sa zavisnošću, za koju su mnogi komentarisali da se vratila. Dejmon je savetovao prijatelja da se usmeri na posao kako ne bi izgubio iz vida svoje profesionalne ciljeve usled navodnih previranja u braku.

„Met je bio tu da pomogne Afleku nakon prvog raskida sa Džej Lo i imao je osećaj da će se to ponoviti“, istakao je izvor tom prilikom, pa dodao:

„Kada su se stvari pogoršale, Met je rekao Benu da podržava svaki njegov izbor, ali želi da on uspori i fokusira se na svoj posao. Ben je proveo toliko vremena fokusirajući se na projekte Džej Lo baš kao i kada su prvi put bili u vezi. Rekao je Benu: ‘Šta je ona ikada učinila za tvoju karijeru?’„

Nakon ovoga, navodi o lošem odnosu Meta Dejmona i Dženifer Lopez su se produbili, međutim najnoviji snimci koji su nastali nakon prikazivanja filma „Nezaustavljivo“ na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, pokazuju nešto sasvim drugačije.

Naime, njih dvoje su uslikani tokom intimnog razgovora u Torontu. Tokom ovog razgovora oni su imali prislonjene glave i ozbiljne izraze lica dok su sedeli u uglu i razgovarali o nečemu veoma ozbiljno i važnom.

Foto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ono što je takođe zanimljivo jeste da se Ben nije pojavio na ovoj promociji, a prema nekim navodima to je uradio kako bi izbegao javni sukob sa bivšom partnerkom.

Upravo zbog svega toga, bliskost Dženifer i Meta je zbunila mnoge i pokrenula razna pitanja među radoznalim fanovima.

Komentari (1)

  1. To može da se protumači samo na jedan način. I Dženifer i Met su zabrinuti za mentalno zdravlje Ben Afleka. Ben se odao alkoholu i u braku sa prethodnom ženom ako je imao lepu porodicu. On je nestabilan kao ličnost i izgleda da se teško nosi sa uspehom partneke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz