Pretraži

„Tišina nas guši, fališ, i falićeš doveka“: Poznati reper se oglsaio povodom pete godišnjice Gruove smrti, potresnim stihovima obeležio tragičan datum

Showbiz
0
Foto: Ivica Veselinov/ATA Images

Jedan od najvoljenijih repera na srpskoj sceni tragično je izgubio život na današnji dan, 9. septembra 2019. godine, u svojoj 46. godini.

Jedan od omiljenih repera domaće scene, Dalibor Andonov Gru, tragično je nastradao 9. septembra 2019. godine kod Nautičkog kluba „Zemun“ prilikom vožnje kajta.

Gru je iza sebe ostavio neutešnu porodicu – suprugu Danicu i dvojicu sinova Vuka i Relju, ali i brojne prijatelje i kolege, koji se ni pet godina nakon tragičnog događaja ne mire sa velikim gubitkom.

Povodom pet godina smrti legendarnog Grua, na društvenim mrežama oglasio se njegov veliki prijatelj i kolega Igor Lazić Niggor, koji je sa javnošču podelio potresne stihove kojima je još jednom iskazao tugu i bol zbog velikog i nikada prežaljenog gubitka.

„Kako je tamo gore, s druge strane? Jesi li našao mir, il’ nam još šapćeš iznad zvijezda, iznad duge? Ovdje nas tišina guši, ovdje je praznina tvoja najteža. Ali tamo, možda, tamo je lakše, tamo je spokoj. Samo znaj, fališ, i falićeš dovijeka“, napisao je Niggor u objavi na Instagramu, a komentari njegovih prijatelja i fanova ne prestaju da se nižu:

„Gru večno“, „Voleli bi da si tu“, „Legende nikada ne umiru, Gru zauvek“, „Gromada, prava definicija pojma „stare škole“. Živeće večno u svojim pesmama. Kakva se to stara škola čuje? Gru tu je! I zauvek će biti tu!“…

Koliko je reper bio voljen dokazuje i to što je prošle godine 8. marta, na dan kada bi proslavio 50. rođendan, održana premijera filma „Gru tu je“.

Brojni muzičari, ali i glumci pojavili su se u Domu omladine Beograda, gde je u dokumentarcu mogao da se oseti „rolerkoster emocija i omaž čoveku koji je obeležio jednu eru i početak rađanja nove supkulture na prostorima bivše Jugoslavije“.

U dokumentarcu su se koristili neobjavljeni arhivski snimci, kao i ekskluzivni intervjui i svedočenja Gruovih prijatelja i saradnika – uglavnom istaknutih muzičara, sportista i kulturnih radnika, koji su govorili o njegovoj veličini i uspehu koji je postigao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz