Pretraži

„Da li znaš da imaš 30 minuta?“ Novi trend osvojio korisnike Tiktoka, a savršen je način da zasmejte svoje pratioce i postanete viralni (VIDEO)

Fun
0
Foto: Printscreen; Tiktok/giannalettuce

Novi Tiktok trend, pod nazivom „Da li znaš da imaš 30 minuta“, odličan je način da zasmejte svoje pratioce i tako postanete viralni.

Tiktok trendovi nas iz dana u dan redovno preplavljuju. Gotovo svakog dana publiku dočeka novi trend, i dok neke publika dočeka sa oduševljenjem, poput jednog u kom pokazujete koliko vam je stalo do nekoga, neki izazivaju gađenje, poput trendova u kojima se ljudi prejedaju, a neki, baš poput najnovijeg trenda koji nosi naslov „Da li znaš da imaš 30 minuta“ jednostavno zasmejavaju fanove.

Šta je trend „Da li znaš da imaš 30 minuta?“?

Ovaj trend je nastao zahvaljujući rijalitiju koji je nosio naziv „Flavor of Love“. Ideja ovog rijalitija je bila da poznati reper Flejvor Flav pokuša da pronađe svoju ljubav. Devojke koje su se prijavljivale za ovom rijalitiju imale su zadatak da se izbore za njegovu pažnju.

Nakon uspešne prve sezone, jedna od favorita te sezone, Tifani Polard, odabrana je da bude mentorka novoj grupi devojaka koja će se boriti za reperovu naklonost. Zvuk koji se koristi u novom trendu koji se pojavio na Tiktoku nastao je upravo tokom snimanja ove sezone u kojoj Tifani novim devojkama govori da imaju svega 30 minuta da se spreme.

Ovaj zvuk je nedavno postavljen kao mim u najnovijim sezonama rijalitija „Love Island UK“. Ubrzo nakon što je postavljen korisnici Tiktoka su počeli da koriste ovaj zvuk kada nekome daju određeno vreme da odrade nešto. Na primer, možda najpoznatija situacija je kada postanu gladni, pa počnu da odbrojavaju trideset minuta pre nego što se u potpunosti iznerviraju.

 

@tankustina♬ love island is messyyyy – quinta

Kako da ispratiš ovaj trend?

Koristite ovaj zvuk dok vam se usne pomeraju i izgovaraju Tifanine reči:

„Da li znaš da imaš 30 minuta?“

Ovaj video možete da snimite bilo gde, bitno je samo da održavate kontakt očima sa kamerom, čak i kada se obraćate nekoj drugoj osobi. Tekst koji prati video treba da opisuje zbog čega kreće odbrojavanje. Na primer:

„Kada odlažem svoje obaveze ceo dan, a krajnji rok se približava“

 

@giannalettuce♬ love island is messyyyy – quinta

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fun