Pretraži

„Očekujem da bude još zanimljivije“: Nikolija se osvrnula na uspehe u karijeri, pa otkrila da li će pomagati Relji u novoj sezoni IDJShow-a

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Nikolija, bila je gošća ovonedeljnog IDJHot-a, a za kamere IDJTV-a progovorila je o svojoj karijeri, ali i novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja IDJShow-a.

Kada se radi o karijeri, Nikolija je ovu godinu započela u velikom stilu i izdala album pod nazivom „Lavina“. 11 hitova različitih žanrova vrlo brzo su osvojila srca publike, a sve pesme broje milionske preglede, te je njen album definitivno jedan od onih koji su obeležili ovo leto.

U novoj sezoni IDJHot-a, pevačica je za naše kamere otkrila da li je i koliko zadovoljna albumom.

„Jesam, prezadovoljna sam, pre svega što mogu da stanem iza svega što je na tom albumu, a onda kada se to tako dopadne i publici je bingo.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

S obzirom na to da je pored nje, još nekoliko kolega izdalo albume pred početak leta, Nikolija je prokomentarisala i muzičku industriju.

„Pa meni je drago, ja mislim da svake godine treba da izlazi što više albuma jer, ja sam rekla hiljadu puta, albumi su divna stvar, daju više prostora nego singl da se umetnici izraze. Tako da mislim da svake godine treba da postoje“, istakla je pevačica.

S obzirom na to da će se njen nevenčani suprug, reper Relja Popović, uskoro ponovo naći u ulozi coach-a u novoj, trećoj dugoočekivanoj sezoni IDJShow-a, Nikolija je otkrila da li i koliko ga savetuje kada su kadidati i takmičenje u pitanju.

„Pa ne, mislim da njemu ne treba savet, on sasvim super funkcioniše sam. Ne znam, očekujem da bude još zanimljiviji, zabavaniji nego prethodni, jer su svi nekako uhodani, pa čak ne ni sami gledaoci, nego ljudi koji su se prijavljivali znaju šta ih čeka, šta bi mogli da urade bolje ili drugačije, tako da verujem da će biti super zabavno i jedva čekam da gledam.“

Nakon fenomenalne druge sezone koja je zabeležila izuzetnu gledanost i vrtoglavi uspeh na digitalnim kanalima, najpopularnije digitalno muzičko takmičenje u regionu IDJShow počinje svoju treću sezonu na TV Nova 20. septembra u 21:30h.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT  bilo gde u Srbiji.

Ostale najnovije vesti iz showbizz-a možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz