Pretraži

Nakon što se ona umešala jasno je da ništa neće ići lagano: Razvod Bena Afleka i Dženifer Lopez sve više intrigira javnost, a sada se u sve uključila jedna žena

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Razvod bivšeg para Dženifer Lopez i Bena Afleka sve više intrigira javnost, a sada se u sve uključila i žena poznata kao „kraljica razvoda“.

O razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka spekuliše se mesecima. Navodno su stavili svoju vilu u Beverli Hilsu na prodaju za 65 miliona dolara (oko 50 miliona funti) i viđeni su odvojeno, bez venčanih prstenova.

Premda su mnogi sumnjali u istinitost navoda o njihovom razvodu, sada više niko ne sumnja u to, a od nedavno su poznati i mnogobrojni detalji njihove brakorazvodne parnice.

Foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada su se zbog jedne činjenice pojavili i navodi da bi njihov razvod „mogao da postane gadan“. Naime, kako neki navode „kraljica razvoda i đavolji advokat“, Laura Vaser preuzela je njihov slučaj.

Ova čuvena holivudska advokatica, je takođe ne tako davno zastupala Kim Kardašijan i Kevina Kostnera.

Osim činjenice da je Laura preuzela ovaj slučaj, kako otkriva jedan izvor u ovom procesu se pojavio još jedan problem, tačnije postoje sporne tačke u vezi sa finansijama.

U zahtevu za razvod koji je predala 20. avgusta, baš na godišnjicu braka sa Aflekom, Dženifer Lopez je navela da joj je zajednička imovina bila „nepoznata“ kada je sastavljala podnesak.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema zakonu države Kalifornije, samo prihod koji su Lopez i Aflek zaradili ili imovina koju su stekli tokom dvogodišnjeg braka smatraće se zajedničkom i biće predmet podele.

Ono što je činjenica, jeste da nije reč o maloj sumi. Naime, par je prošle godine kupio vilu na Beverli Hilsu, koju sada pokušavaju da prodaju za 68 miliona dolara, i svako je navodno zaradio pozamašne sume kroz filmove i kampanje, kao što je reklama za „Dunkin“ krofne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz