Pretraži

Prefinjeno izdanje modne zvezde zasenilo strane medije: Naša najpopularnija influenserka prošetala crvenim tepihom u Veneciji, pa pojavom sve ostavila bez teksta

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Naša poznata influenserka Tamara Kalinić prošetala je crvenim tepihom na Venecijanskom festivalu, pa svojom pojavom sve ostavila bez teksta.

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, počeo je 28. avgusta i trajaće do 7. septembra, a ljubitelji filma konačno mogu da pogledaju dugoočekivane naslove, ali i da uživaju u momentima sa crvenog tepiha, budući da ovaj festival posećuju mnogobrojne poznate ličnosti.

Velike zvezde filma, muzike i interneta prošetale su i šetaće ovim tepihom, a među mnogobrojnima našla se i jedna velika zvezda sa naših prostora, a u pitanju je naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić.

Credit: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

Naime, sinoć je održana premijera tri filma, između ostalog i popularne brazilske drame „Još uvek sam ovde“. Tamara se na festivalu pojavila upravo zbog ove drame.

Ona je svojim elegantnim izgledom zasenila sve prisutne. Influenserka je u Veneciji zasijala u crnoj haljini brenda „Magde Butrym“ koja u gornjem delu ima oblik korseta, a sa strane ima detalje koje ovoj haljini daju skulpturalni oblik.

Sa ovom krajnje neobičnom haljinom Tamara je ukombinovala crne sandale i dijamantski nakit. Njena elegantna visoko podignuta punđa u potpunosti je zaokružila njen večerašnji stajling.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Podsetimo se, Tamara, premda poreklom iz Novog Sada, već godinama gradi zavidnu karijeru u inostranstvu, gde je čest gost prestižnih događaja kojima prisustvuju poznate ličnosti, pa nije čudno da se našla i na ovom događaju, a pre svega nekoliko dana ona je izdvojila vreme i da poseti Beograd.

Naime, ona je podelila fotografiju koju je objavio modni dizajner i influenser PelađioDiaz, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu i uticaju u modnoj industriji. Sa poznatom influenserkom je pozirao u jednom automobilu, a kao lokaciju je obeležio Beograd.

„Sa mojom dragom Tamarom Kalinić u njenoj rodnoj zemlji“, napisao je on, pa onda fanove pozvao da pogađaju šta oni rade tu, dajući im tri mogućnosti.

„Hermes sastanak, film i serija ili traženje kuće“, naveo je on kao moguće opcije, a svaka od njih je na poseban način zaintrigirala publiku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence