Pretraži

„Često me kritikuju zbog toga“: Katarina Lazić pokazala šta radi u osmom mesecu trudnoće, pa pokrenula lavinu komentara

Showbiz
0

Katarina Lazić je „ispratila“ popularni trend, pa jednim snimkom pokazala kako provodi vreme u osmom mesecu trudnoće.

Krajem maja ove godine Darko i Katarina su podelili najlepše vesti sa fanovima, kada su objavili da će se proslaviti u ulozi roditelja.

Dok će Darku ovo biti treće dete, Katarina će se po prvi put ostvariti u ulozi majke, pa su lepe vesti podelili sa svojom porodicom i prijateljima velikom proslavom u pevačevom rodnom mestu Brestaču, a potom su detalje sa proslave podelili i na društvenim mrežama.

Još od objave trudnoće folkerova supruga redovno sa svojim pratiocima deli svoju svakodnevicu, te je mnogima zapalo za oko da je ona nastavila da radi, kao i da i dalje trenira, a sada je pevačica „prateći“ popularni trend, pokazala u kakvoj je kondiciji u trećem mesecu trudnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)


Naime, ona je snimila video u kom je pokazala kako se ponaša kada je njen suprug tu, a kako kada nije. Na snimku je pokazala deo kada je njen suprug tu kao trenutak kada joj treba pomoć da podigne korpu sa vešom.

„Da li možeš da mi pomogneš“, napisala je ona u videu.

Nakon ovog dela ona je snimila jedan gde je pokazala kako, čak i u osmom mesecu trudnoće aktivno trenira i to sa tegovima. Podsetimo se, pre trudnoće, Katarina se aktivno bavila fitnesom pa je između ostalog delila i brojne savete za treninge svojim pratiocima, pa tako vežbanje nije zapostavila ni tokom trudničkih dana.

„Koji si tim ‘Sve mogu sama’, ili ‘Je li možeš da mi pomogneš’?“, napisala je ona, pa otkrila kojoj grupi ona pripada:

„Ja sam više ovo prvo, pa me često kritikuju i kažu ‘Nisi kilava, trudna si’ „, navela je ona, a žene koje je prate su komentarima otkrivale kojoj grupi su one pripadale.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Osim po videima na kojima se vidi kako vežba, da je da je Katarina posvećena treningu se može zaključiti i po njenim fotografijama, na kojima ona pokazuje svoju zavidnu figuru.

Podsetimo se, pre nekoliko dana veliku pažnju je privukao niz fotografija nje i Darka gde su pozirali zajedno dok je u prvom planu bio njen trudnički stomak, a fanovi nisu prestajali da ostavljaju oduševljene komentare.

“Srećno bilo Lazići“, “Jedva čekamo da dođe beba“, “Želimo vam sve najlepše“, “Prelepi ste pravi skladni par“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografija.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz