Pretraži

Bred Pit se pojavio sa devojkom u Veneciji: Par zasijao na crvenom tepihu, a svi su oduševljeno komentarisali samo jedno! (VIDEO)

News
0
Foto: Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia

Bred Pit i devojka Ines de Ramon stigli su u Veneciju na filmski festival i oduševili sve svojim stajlinzima.

Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon priredili su retku javnu pojavu na Internacionalnom filmskom festivalu u Veneciji 2024. godine, pojavivši se u usklađenim outfitima.

@bradpittsupport the way Brad Pitt goes from being shy to start dorking when George Clooney comes in 🥹🫶🏼 #bradpitt #bradpittedit #venicefilmfestival #cinema #movies #oldhollywood #fightclub ♬ sonido original – Brad Pitt Support

  1. avgusta par je stigao zajedno u Italiju za festival, obučeni u slične kombinacije. Glumac je nosio belu košulju sa bež kariranim pantalonama i bele cipele, dok je njegova devojka nosila belu bluzu, bež maksi suknju i nude sandale.

Oboje su nosili naočare za sunce i činilo se da su u odličnom raspoloženju, osmehivajući se i mašući prolaznicima dok su se upućivali ka vodenom taksiju.

Ono što mnogi nisu moggli, a da ne primete jeste to kako Bred izgleda, te se na internetu mogu videti razni komentari na račun njegovih godina. Poznati glumac ima 60 godina, zbog čega je većina ljudi bila u neverici, pa se tu i našao komentar da Bred “stari kao vino“.

Ovo je bilo retko pojavljivanje Breda i Ines, koji su svoju vezu uglavnom držali dalje od očiju javnosti i nikada nisu govorili o njoj od kada su prvi put izazvali glasine o romansi krajem 2022. godine.

@parismatch Brad Pitt et Ines de Ramon arrivent sur le tapis rouge de #Wolfs ♬ son original – Paris Match

Zadnji put su viđeni zajedno u julu na Formula 1 trci u Britaniji, gde su oboje nosili pastelne kombinacije. Dva meseca ranije, primećeni su tokom šetnje sa svojim psima na plaži u Santa Barbari. Ova pojava usledila je manje od dva meseca nakon što je Ines završila svoj brak sa Polom Veslijem, od kojeg se razdvojila 2022. godine.

@quiencom Amantes de la velocidad. 🏎️🏁 Brad Pitt y su novia Inés de Ramón fueron captados tomados de la mano cuando asistieron en al Gran Premio de Gran Bretaña en Inglaterra. 🎥RRSS #bradpitt #F1 #granpremiodegranbetaña ♬ sonido original – Quién

Oskarovac, koji još uvek vodi pravni spor sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli oko njihove francuske vinarije Šato Miraval, premijerno prikazuje svoj najnoviji film „Vukovi“ na Internacionalnom filmskom festivalu u Veneciji 1. septembra.

@gqitalia Tra gli ospiti più attesi del Festival del Cinema di Venezia ci sono sicuramente George Clooney e Brad Pitt #georgeclooney #bradpitt ♬ TOO SWEET X RIVERS BY ALTÉGO – ALTÉGO

U filmu takođe glumi Džordž Kluni, koji je prethodno radio sa Bredom na „Okeanovim“ filmovima, kao i na filmovima „Ispovest opasnog uma“ i „Spaliti nakon čitanja“.

Džordž je stigao na festival dan ranije, u pratnji supruge Amal Kluni.

Anđelina je takođe prisustvovala događaju, pojavivši se 29. avgusta na premijeri svog novog filma „Marija“, biografije koja je prikazuje kao preminulu renesansnu opersku pevačicu Mariju Kalas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News