Pretraži

Sija posle porođaja: Katarina Živković snimkom u sitne sate poslala poruku fanovima, mnogi ne veruju da pevačica izgleda OVAKO (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Živković nedavno se po prvi put ostvarila u ulozi majke, a sada je odlučila da se po prvi put nakon porođaja oglasi na društvenim mrežama i uputi poruku svojim fanovima.

Pre nekoliko meseci, Katarina je nakon brojnih spekulacija potvrdila da je u drugom stanju, te je na iznenađenje mnogih fanova najavila povlačenje sa scene i potpunu medijsku ilegalu. Kako je istakla tada, ona je odlučila da se skoncentriše na period koji je pred njom i na ulogu koju je očekuje.

U skladu sa tim, pevačicini fanovi su imali priliku da vide svega nekoliko njenih fotografija u trudnoći, ali je pre nešto manje od mesec dana sve oduševila vest da se Kaća porodila i na svet donela zdravog dečaka.

Ona se u poslednje tri nedelje potpuno posvetila svojoj ulozi, ali smo pre nekoliko dana na njenom storiju imali priliku da je vidimo kako uživa u jednom prestoničkom restoranu. Međutim kako je snimak bio iz daljine i pevačica je nosila naočare, fanovi nisu imali priliku da je vide u potpunosti.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Ipak, oni su sada imali priliku i da je vide u drugom izdanju. Naime, Kaća se snimila u kasnim satima i poslala poljubac svima koji je prate. Pevačica je bila bez šminke, a da li ju je beba držala budnom tako kasno nije poznato, ali je očigledno da joj nova uloga prija s obzirom na to da da je Katarina na klipu sijala posebnim sjajem.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz