Pretraži

Odbrojavaju sitno do dolaska prinove, a danas obeležavaju važan datum: Darko i Katarina Lazić krunisali su svoju ljubav proslavom o kojoj je brujala cela zemlja

Showbiz
0

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić odbrojavaju sitno do njenog porođaja, ali pored toga obeležavaju i prvu godišnjicu za njih vrlo posebnog datuma.

Darko i Katarina upoznali su se još 2009. godine na samom početku njegove karijere. Oni su tada uplovili u ljubavnu vezu, međutim nakon nekog vremena, i pored velike ljubavi, došlo je do raskida.

Međutim nakon više od decenije njihovi putevi su se ponovo ukrstili i par je obnovio svoju vezu. Nakon punih 14 godina od njihove prve veze, par je odlučio da svoju ljubav krunišu brakom, te su pred matičara stali u decembru 2022. godine.

Venčanje je obavljeno u opštini u Novom Sadu u prisustvu samo nekoliko svedoka i zvanica. Međutim, nepunih godinu dana nakon opštinskog venčanja, par je odlučio da izgovori sudbonosno „da“ i u crkvi i organizuje veliko slavlje za njihove prijatelje, porodicu i kolege.

Oni su okupili više od 500 zvanica i grandioznom proslavom obeležili njihovu ljubav, a danas par proslavlja svoju prvu godišnjicu crkvenog braka.

I Katarina i Darko su podelili nekoliko storija rodbine koja se prisetila ovog velikog dana, te je evidentno da je svima ostao u lepom sećanju.

Podsetimo, par će uskoro dobiti i svoje prvo dete, devojčicu. Oni su lepe vesti podelila pre nekoliko meseci i otkrili koliko su uzbuđeni ovim povodom. Katarini će ovo biti prvo dete, dok Darko iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja. Ponosna mama je nedavno objavila da je na polovini 8. meseca, te se dotakla njenog izgleda koji je izazvao podeljena mišljenja njenih pratioca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz