Pretraži

„Žena plače i peva“: Vojaž javno progovorio o Jeleni Karleuši, pa neočekivanim komentarom iznenadio sve (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3/karleusastar

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž je u svom nedavnom lajv prenosu na Tiktoku slušao pesme svojih kolega, a među njima je bila i Jelena Karleuša.

Mladi reper neretko sa svojim fanovima komunicira n a društvenim mrežama putem objava, ali nekada i na lajv prenosima na Instagramu ili Tiktoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Ovog puta on se uključio u lajv prenos na Tiktok aplikaciji gde je sa svojim producentom slušao pesme svojih kolega, te je tom prilikom pustio i neobjavljenu pesmu Jelene Karleuše pod nazivom “Runde“.

Ova pesma je trebalo da se nađe na njenom novom albumu, međutim zbog poteškoća oko autorskih prava, pesma je pripala drugim izvođačima.

Tom prilikom je Vojaž uporedio izvođenje zvanične verzije kao i Jelenino, zbog čega je bio oduševljen, te nije uspeo, a da ne prizna da je Jelena ovu pesmu izvela, kako on kaže, bolje od trenutne koja se može naći na platformama.

@dartloren #voyage ♬ original sound – dartloren

“Ne mogu da k**am, buraz, mnogo je bolje. Karli ga je ovde ubila. Tebra, žena plače i peva. Karli bolja, ‘ajmo dalje“, rekao je Vojaž sa iznenađenim izrazom lica dok je slušao Jeleninu izvedbu pesme “Runde“, a ovaj komentar, koji je usledio nakon što su Vojaž i Jelena u proteklom periodu nekoliko puta dolazili do javnih sukoba, posebno je iznenadio njegove pratioce.

Vojaž je nedavno u javnosti progovorio o Jeleni kao i njenihovom odnosu, te kako je istakao, on smatra da sve te neke male “čarke“ između njih su zbog tog nekakog marketinškog dela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

“Karleušu poštujem. Mislim, ja to pričam od samog početka. Ona se naljutila zato što sam prokomentarisao, dao lično mišljenje, da prvi deo njenog albuma nije bio toliko dobar, koliko drugi. Drugi deo albuma ima pesme koje su stvarno fenomenalne i to sam istakao više puta. Ali, ja prema njoj imam veliko poštovanje. Ona ima mnogo veliku karijeru i mnogo je tu dugo. I ona stvarno zna šta radi i ono što sam 100% siguran je da koliko god to sad izgledalo… Negde duboko u sebi verujem da sve što ona radi, radi promišljeno i performansa radi. Ne verujem da ona u svim milionima koje ima i u životu raskošnom koji živi, bez brige, sa prelepom porodicom, da nju baš boli uvo šta radi Vojaž ili šta radi bilo ko. Mislim da ona to radi zato što zna kako performans treba da se radi i zato je rispektujem“, izjavio je Mihajlo tada za Telegraf.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News